Jag börjar med

de sma under jorda, de små älskade,  alla mina barn och barnbarn och förhoppningsvis barnbarnsbarnbarn m m m m, för jag är så, så ----- nyfiken! Jag vill ju se er alla nära och kära i ert liv, er lycka, er glädje. Och min lilla Mirijam, du som föddes med fötterna först och alltid haft fötterna först: Du står stadigt på jorden men du är också så känslig och orolig att göra något fel. Lilla Mimmi! Du är så himla bra, du skänker så mycket glädje, du är så duktig, var som du är, gör så gott du kan för det räcker alltid. Att du sedan har ett rakt och säkert tänk, sunt förnuft och ändå ödmjuk- Mirijam! Kära! Var precis den du är men var ödmjuk.

Anita! Vi hann aldrig under helgen, men ska åka i morgon. Dessutom är det beroende på er att vi inte hann! Jag har heller inte hunnit (vågat ringa AnnaKarin) det känns nästan som att tigga, förlåt), men vi behöver veta om vi kan dyka upp någon kväll helt apropå och lämna tillbaka era härliga GinRummylístor (eller loser) och kolla almonackor.  Jag har verkligen kämpat med er hela veckan, ge oss cred!

Rebecca kära. Ewa kära. Och vi själva kära. Kent kära. Vi känner, vi älskar, vi behövs troligen inte längre  ingen orkar lyssnar på oss av även de om skulle behöva lyssna på alla oss.

Anita! vi skulle verkligen behöva en rejäl stund att diskutera juridik! Har vi någon heldag eller dygn, veckor, mån.   För jag kan tänka mig att diskutera livet, barnbarn, musik, Bert Karsson, politik på låg seriös nivå, bröllp, fosterbarn, , m m alltså allt annat viktigt; regering, företagsekonomi, samhällsekonomi, värdegrunder, företag kris, mm.
Dessutom har jag sett störtlopp på tv i kväll, hur Anja Pärson gjorde en helt otrolig krasch och flera andra wurpade rejält.
En fråga:
Är detta människovänligt eller rena stupstocken.

Det är otroligt mycket att verkligen tänka på ifrån alla sídor och känslor och andras sidor och känslor och samma frågor gäller också skola, barn, socialtjänst, omhändertagande av barn och jag skulle kunna skriva en bok tillsammans med minst fyra fullt fungerande och hårt arbetande familjehem som gjort ett otroligt jobb men fått mycket skit på sig, lögner, rykten, m m.

Jag kommer igen med skakande berättelse.(måste frisera dem lite annars har jag brutit mot lagen).

Kram till er alla, barn, med familjer, barnbarn med pojk-o flickcvänner, våra kära kreativa vänner, våra kära diskussionslystna vänner och självklart alla ni andra som läser och vill diskutera.



















Kommentarer
Postat av: Anita Lindman

Vi ser er så gärna här. Prata det kan vi men resultaten vad blir det av dom Inget. Men vi kan inte lösa andras problem. Om vi bara kunde göra om allt ont i världen.Vad bra det skulle bli.

Sätt på er varmt och gå över. Vi kan då också bjuda på något varmt.

2010-02-19 @ 18:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0