Trettondagsafton

22 gr kallt ute och 18 + inne. Jag är låg idag, ändå har vi inte hoppat över promenaden. Dessutom har Egon beställt yoga 10 pass fr o m nästa vecka. Det var nog det som fick mig låg; Glada sociala Egon som kan bjuda på sig själ, 10 st tjejer av varierande och utseende (20-21) och så tjockekroppen 60+. Egentligen borde man få betalt för det istället för att betala.
Till mina kära gäller att jag är lycklig över er allihop och en hälsning speciellt till K och en önskan om mycket god bättring.

Kommentarer
Postat av: Joysan

Hej min fina älskade mamma! Bra att du inte hoppade över promenaden och jag tycker inte alls att du ska känna dig låg...fast jag vet exakt precis hur du känner just nu..."Jag vill iiiinte gå dit" "Usch, vad ska alla andra tycka?!" och "tänk om jag gör alla rörelser fel?" och så vidare. Jag är ju precis likadan. När jag skulle gå på mitt första Yogapass så var jag livrädd för precis de sakerna plus att jag var rädd för att jag skulle fisa i nån position där man skulla ha svårt att knipa med rumpan fniss...Men jag tycker det är skitbra att du ska gå på Yoga och jag vet att du kommer tycka det är jätteroligt! Ska pappa följa med? Jag tror att han också skulle få ut mycket av Yoga! Nu tycker jag att du ska plocka fram din jag-är-bra-bok och skriva att det bokats in 10 pass Yoga :-)...Jag ringer sen...ska kila iväg till gymmet nu! Love you! kram

2010-01-06 @ 14:44:48
URL: http://joysan.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej!

På måndag kommer jag! Jag har massa att berätta! älskar er! puss å kram!

2010-01-09 @ 21:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0