33,5 gr i skuggan

och vi har haft ett mycket stort känslosvall i över ett dygn.
Begravningen i går var så oerhört tuff och ändå så ljus. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så många människor på en privatbegravning, flera hundra var i kyrkan och Linde Energi hade stängt hela dagen och all personal var med på begravningen. Våran älskade, mycket älskade Lasse! Hela världens bästa och mesta storebror, tack för allt!

Efter en varm och jobbig dag och nästan 30 mils bilfärd kom vi hit hem till Levsäng precis samtidigt som våra älskade barn, Harald och Astrid, anlände hit. Vi fick träffa dem för första gången på 25 år! Så mycket känslor, så mycket minnen så mycket har vi pratat!



Här får dom se sitt album och Haralds båt (lite medfaren).


Jag hade svårt att somna i går: Harald och Astrid hemma igen, för första gången på 25 år! Det kändes verkligen så stort!



Back to the boardwalk, Harald, Astrid, Siwan, storebror Roger och Rasmus keps. I Hajstorp förstås och äter glass i värmen.
Så kom den underbara läraren och vännen Eva Brunö och hälsade på våra härliga ungar! Hon var lika tagen hon och glad för att få träffa dem igen och få veta att de har det bra.
Nu har de åkt hem men bara för att komma åter.
Vi är helt slut.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0