Käre maken

som aldrig tänkte klaga på värmen har nu klagat. Ändå blev det ju lite lättare att andas efter åskorna och regnet igår. Jag har klagat hela tiden, har svårt med värme över 25 gr, däremot klagar jag inte på åskan, vi har klarat oss ganska bra nu i flera år.
Vi städar och tvättar. Förbereder lite inför helgen, ska bli skönt med semester säger jag som är pensionär.


Skål för semester även om det här är fem år sedan. En riktig bloggbild är det, den observante ser mitt ölglas till höger. Vi bara provsmakade Joy o Simons stora, söta drinkar och jag återvände nog till ölen med tacksamhet.

Men sådana här extravaganser blir det inte nu. Vi skall istället till Vadstena och gotta oss i kära vänners sällskap, vandra runt i den härliga lilla staden, besöka loppisar och trevliga butiker. Vi har varit där förut, både ensamma och i andra kära vänners sällskap, men Kjell o Lilian har aldrig varit där så det ska bli trevligt att få visa vilka läckerheter vi har så pass nära.

En riktigt trevlig nyhet är att nu funkar vår bassäng igen. Det var en liten kulventil som krånglade och det upptäckte Simon. Då hade Frank och Micke grävt upp på två ställen eftersom vi trodde att det var en läcka. Tack Frank och Micke för jobbet med uteslutningsmetoden. Tack Simon för upptäckten.

Nu när alla barn åkt hem kan vi börja bada. Det är tråkigt men inget att göra åt. Förhoppningsvis kan vi bada med släkten den 31 juli när Josefine har sin fest här.



Så här stora var rosorna förra sommaren, i år var de nästan döda och är nu ungefär en tredjedel så höga. Men de har börjat blomma och jag är glad för att de lever.
Kramis

Kommentarer
Postat av: Joysan

Hej min fina fina mamma! Bada lite åt mig också, jag flyter bort i min egen svett här och då har jag precis tagit mig en kall dusch! Ska bli så skönt med semester :-).

2010-07-14 @ 11:40:21
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0