Carling Family!!!

Missade jag grovt! Hur kan man pricka in sjukdom så exakt just de få timmar man kunde ha fått ha underbart roligt och njuta av musik och artisteri på hög nivå! F-n, f-n, f-n!
Det enda jag kan vara skadeglad över är ju att de INTE hade barnen med sig. Så elak har man rätt att vara när man missat något efterlängtat. Jag törs inte ens planera Stockamöllan högt, då kommer det väl en hel skock bakterier och siktar in sig.
Hur som: jag missunnar verkligen inte Egon detta;





De är helt outstanding!!



En stor kram till våran Therese som är en så otroligt bra människa och har en helt fantastisk smak! Hoppas du mår bättre nu.



Dagens skörd, igår blev det ju helt andra bullar. Mimmi! Jag närmar mig så sakta din bib-bag nu. Men tyvärr så har jag ett stort hus som behöver städas innan helgen så det tar några timmar ännu innan jag kan slå mig till ro och arbeta.
Kramis

Kommentarer
Postat av: Anita Lindman

Tack än en gång för allt som fanns i den fina lådan.

Viken otur du har just den kvälle när vi skulle njuta av trevlig musik och titta på dessa underbara familjemedlemmar dom är FANTASTISKA finns inga ord.

Ha en trevlig helg. Nu ska jag laga lite mat till Ingemar och mig fisk blir det och något därtill.

Ted är på LRF resa. Jag körde honom till Leif-Åkes garage i morsse KL 05,45 Då var det -21gr vid reningsverket.Fruktansvärt.Kramar genom mig till er båda

2010-03-05 @ 18:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0