Måste visa:Museét Rock and Roll Hall of Fame där Abba nu finns tillsammans med Elvis, Beatles och några stycken till. De firade 25-årsjubileéum december 2009 och det roliga är ju att Abba är det första ickeanglosaxiska rockband som valts in.
Thank you för the Google!
Bilden är kopierad från Wikipedia.

Kommentarer
Postat av: Anita Lindman

Anna-Karin opererades igår förmiddag.På sen eftermiddag hemma igen.Nu kunde det varit 4:e läkdagen. Men nu börjar vi om så det var första dagen idag alltså.Ja nu är det som det är. Får se vad hon klara om några dagar då hon inte har sån värk.Men föra bokföring med vänster hand och skriva på med vänster hand så det sersnyggt ut och följa rader är inte så lätt.Röra i grytor går bra så klart och torka sig där bak går också ganska bra vi har skojat om mycket må ni tro. Men knäppa BH:n går inte bra. Som tur är har hon många sport bh:ar.

Springa går inte så bra fasst det är bena man rör på. Men det skakar för mycket i armen. Hur ska hon hinna träna upp sig igen till Stockholms maraton. Det som är så kul för henne. Inte så viktigt tycker jag men du skulle höra när man säger det.

På måndag morron senast åker jag ev på söndageftermiddag. Vet inte ännu. Ha en skön söndag.

Njut om ni kan.Jag måste tvätta fönster.

2010-03-20 @ 22:25:39
Postat av: Joysan

Hej min fina mamma :-). Jag ville bara säga att jag längtar hem-hem och efter er! Puss och kram

2010-03-21 @ 00:56:45
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0