Åter hemma efter

en helt underbar helg i strålande höstsol!
Jag tycker vi har hunnit med så mycket: käre maken körde Roger med sällskap till Hova i lördags,  fvb till Åland. Därefter åkte vi och Rasmus med husvagnen ned till Mullsjö, där Harald och Rakel bor med sina flickor och dit även Astrid kommit. Vi fick jättegod middag och sedan åkte vi ut till deras lantställe och matade och pratade med hönorna :))
Mycket prat, fotografier, vin och ost fick avsluta dagen. Jag hade som vanligt svårt att sova, det är helt otroligt mycket som ska bearbetas.
Söndag utflykt med medhavt kaffe till Kyrkekvarn, ett paradis för vildmarkscampare, ryttare, kanotister och vanligt folk som vi. Så god tacolunch, fortfarande mycket prat och kaffe före hemfärd. Väl hemma hade Rasmus beställt bastu och så blev det. Roger o Therese kom vid 20.30 och hämtade pojkarna. (David kom hit ett par timmar före). Håll med om att vi hann mycket!



Enda bilden på Harald med en söt dvärghöna i famnen.



Rasmus och Klara beundrar Lydia med kolsvart höna på huvudet.



Ett mycket vackert hus (lantgården) men det är mycket att göra innan de kan använda det som sommarbostad sa Harald.

Tyvärr är jag en väldigt dålig inredningsbloggare för jag missade totalt att fota lite i deras mycket trevliga villa med shabby chicinredning, stora vackra rum och massor med böcker. Dåligt av mig det erkänner jag.
Återkommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0