Dagen onsdag börjar gå mot sitt slut.

Lika strålande vacker som det varit nu några dagar och jag blir lika glad varje morgon :D.

Idag har jag startat upp en av mina bästa vänner och med dennes hjälp fållat gardiner och sytt lite innerkuddar. Så har jag målat så klart och gjort klart de två små ikea-lamporna (som stått ouppackade i 8 år), bild kommer i morgon. Däremot har jag inte börjat med köket än, men det kommer. Jag behöver bara lite mer plats för det jätteprojektet och vill därför diska undan alla stora krukor, få in alla blommor m m. Och måla klart de små projekten förhoppningsvis.
Bra vore ju också om jag kunde snabba på lite med att lära mig den här datorn med det här fotoprogrammet :(

En annan kul sak. Jag var till vävloftet idag och började knyta damastvarpen till lammpläden! Damastduken var också påbörjad så nu ska det bli en väv-vinter :D.
Dock inte i morgon, nu är det knyta varp som gäller. I helgen gäller Gin Rummy och nu har man väl inte en chans mot  Ingemar nu när han fått vila och är frisk o pigg, hi hi! Det märks ju väl när han pratar politik! Hur frisk han är menar jag!!!!
God Natt, Sov Gott!












Kommentarer
Postat av: Mirijam

Du håller väl inte på med att göra om nu va?! Inget som inte går att få tillbaka då menar jag. Du får väl byta ut någon duk här och var, men när du börjar prata om lampor blir jag orolig! och färg! vart får du allt ifrån?!

Jag älskar dig! Puss och kram!

2010-10-14 @ 09:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0