Allt är fix och färdigt

samtliga gästsängar finns på plats och huset blir fullt och härligt igen (snyft), hoppas att ni har det riktigt bra och får roligt på festen.
Jag har i alla fall varit och klippt mig, packat alla böcker, lite kläder m m och känner mig faktiskt färdig. Lite hungrig också för idag har jag glömt att äta.



Lite skärgårdsgryta från Trosa skulle sitta väldigt bra :).

Men det går nog bra att leva på hullet också för det finns det gott om :)

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Joysan

Åh vad jag kommer sakna er! Men jag hoppas att ni får en suoerskön semester! Det är ni verkligen värda! I love you! Puss

2010-09-16 @ 21:06:20
URL: http://minipiglet.blogspot.com
Postat av: Joysan

Hihi...nej, deras partisekreterare stod igår och sa att de ville "ta tillbaka Sverige till hur det såg ut på 50-talet". Vad han menar med det kan man ju bara gissa eftersom han inte sa nåt mer. Men det handlar nog om "kärnfamilj" (ryser bara man hör ordet ju!), fördöma alla som inte passar in i det "normala" (ryser av det ordet också)och att mannen ska "försörja" sin familj och jobba medans mamman ska vara nåt sorts hemmafru.



Nej, du är bäst! :-)...Hoppas att ni har det toppenbra! Jag sitter klistrad framför datorn och följer alla debatter jag kan följa. Synd att jag inte gjorde detta innan valet...eller att jag engagerade mig politiskt. Men jag trodde nog inte att det skulle bli så här illa :-(

2010-09-20 @ 13:54:06
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0