Nyss hemkomna

från en mycket trevlig campingplats inne i Tivedskogen, vid sjön Unden: Ullsandsmo!
Jag, som är mycket förtjust i moskogar, blev ju vederbörligen imponerad av en campingplats i en moskog. Härlig sandstrand med ljummet friskt movatten, härliga promenadvägar genom de stora skogarna, rena och fina servicehus, ingen hög standard, men rejält gjort och lätt att använda. Stora platser med eget (jättegott) vatten och el som ingår i priset. Det var så tyst och vackert trots att det ändå var ganska många campare kvar med både barn och hundar, verkligen en lisa för själen, vilket inte är så ofta man säger det om campingplatser :)
Jag tog några snabba, dåliga bilder, det är svårt att få ett grepp om platsen genom ett kameraöga, speciellt mitt :))
Ewa och Kents plats sedd från vårt håll.
Alltså detta kort är taget ungefär mitt emellan vår husvagn och deras. Tomterna var otroligt stora, man kan också som Ewa och Kent: ha ett litet tält med en liten sittgrupp bredvid sin husvagn. Gäststuga! Ingår i priset.
Asta Kask bredvid vattenkranen (som jag blev riktigt imponerad av).
Underbara och lättgådda vandringsstigar åt alla håll!
Tyvärr hade jag glömt kameran när vi gick på stranden men jag garanterar att den var jättefin.
Inte nog med en härlig omgivning: vi ÅT underbar mat som vi hjälptes åt att tillaga.
Grillade rostbiffar med hemlagad potatissallad (som var den godaste jag någonsin ätit) fruktsalsa med rödlök och vanlig men god grönsallad. Alltsammans var närodlat och biodynamiskt vilket naturligtvis inte gjorde det sämre :)
Efter en lång skön promenad åkte Trivial Pursit fram och det är så himla kul att spela spel. Grattis Ewa och Kent! Ni vann stort men vi var nöjda i alla fall. Räkor med tillbehör smakade jättegott fram på nattkröken.
Stort tack för ett härligt dygn, vi återkommer nästa sommar.

Kommentarer
Postat av: Ewa Sjöberg

Tack själva:-) Utan er hade det inte blivit så roligt och vi fick lätta frågor ang TP.Något vi tänkte på innan var att ni hade kunnat stått på "våran" tomt (utan att bet allså), men eftersom vi liksom Egon - vil göra rätt för oss och vara hederliga.Så fick ni hyra egen tomt:-)Varmt välkommna tillbaka till Ullsanadsmo med eller utan oss.Vi hade en kanondag. Kram från Ewa och Kent.

2011-08-21 @ 19:01:55
Postat av: Joysan

Vad fint det verkar vara där :). Tack för att ni finns! I love you!

2011-08-22 @ 00:05:04
URL: http://minipiglet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0