Kunde inte sova i natt heller!


Jag kunde inte låta bli att se den lilla skadade babyn framför ögonen hela tiden och känna en så stor sorg över att vuxna kan göra så mot ett så litet och så oskyldigt barn. Och då menar jag inte enbart de här unga biologiska föräldrarna utan övriga s k vuxna i samhället, BB, barnavårdscentral, vårdcentral, sjukhus, ev mor- och farföräldrar och alla andra i närheten som på blotta anblicken av föräldrarna måste ha förstått vad som pågick. Tyvärr är det här inte första gången som omgivningen väljer att blunda och det lär väl heller inte bli sista.

Vi var på födelsedagskalas gånger två i går och hade en mycket-mycket trevlig dag. Först grattade vi Mikaela till hennes tre år och där träffade vi en väldigt trevlig familj som det var kul att prata med :).











Här har vi en lycklig tre-åring med goda vännerna bakom. På bilden över ser vi Magen. Innehållet kommer i mars :)

 Sedan åkte vi på möte och efter mötet var vi och grattade Lilian och träffade massor med trevligheter; två mycket söta babysar och deras trevliga föräldrar, så övrig släkt som alltid är kul att träffa.


Neo Magnusson 7 månader.


Julia ?, 8 månader.
Så underbart söta och roliga båda två!


Här är far- och morföräldrarna varav farmor-mormor också är födelsedagsbarnet. Hon bjöd på en supergod smörgåstårta som hon gjort själv.



Här ser vi också Julias gäspande mamma och kusin Sara.
En genomtrevlig kväll!

Så går vi vidare till en liten utlottning. Jag hittade en mycket trevlig blogg igår som dessutom hade en utlottning av de här:


och den här:




klicka http://lindaslantliga.blogspot.com/2011/02/utlottning-pa-lindas-lantliga.html eller här för den som bara vill läsa bloggen.
http://lindaslantliga.blogspot.com/

Så önskar jag er en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0