Vad har hänt med människan?

Är det inte otroligt sjukt att förgifta sin mark, sin mat och därmed sina barn? Vilka djur gör så?
Först åt vi lax, som jag älskar! Så fick vi ju veta att odlad lax matas med gammalt griskött och mister därmed omega-3. Då hittade vi en plattfisk som var jättegod, pangasius, och har ätit goda rätter av den i ett par år. Och idag kommer larmet om hur man behandlar fisken och hur man proppar den full med antibiotika och odlar fisken i små trånga utrymmen.
 Igår fick vi veta att lågenergilampor är rena rama bluffen och att dagens vitvaror drar betydligt mer el än de gamla! Våra elräkningar är saltade med 2/3 delar fasta avgifter och skatter, ja jag skulle kunna rabbla i all oändlighet hur manipulerade och lurade vi är och blir mer och mer. Men hur ska man orka att ens försöka protestera, det är ju full sjå att bara försöka kolla vilka avtal man har och får. För bara några veckor sedan försökte Viasat lura oss att betala 390 kr per kvartal för att få TV4?
Tack alla ni kändisar som ändå försöker få igång debatt- typ Bert Karlsson, m fl. Det är ju ändå välbehövlig draghjälp. Janne Josefsson kanske ska inrikta sig på sådant här istället för att hacka på Ikeas grundare, Ingvar Kamprad, som ändå gör Sverige världsberömt.

Så där ja! Nu har jag fått skälla av mig lite indignation. Och kanske kan skratta åt hela eländet istället.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0