Hej igen! Äntligen har vi

normalt bredband och normal telefon. :)
Naturligtvis har det också hänt en del här under nästan två veckor. I lördags exv hade vi trevlig samvaro med många glada skratt och viktig samhällsdebatt. Tack kära vänner Limnells och Loodhs. Några bilder blir dock ej för jag har varit mycket slö med kameran under det ofrivilliga blogguppehållet märker jag nu :(
Det har varit en otroligt varm period och det är knappt jag överlever detta. Sedan avslutades alltihop (för den här gången) med mycket buller, bång och vatten.
Tro inte att vi har kunnat klippa gräs. Nu har vi köpt Limnells gamla Partner för en tacksamt låg summa och håller på att renovera upp den. Visst helt ok! Men när f-n ska jag kunna börja klippa gräset?
Roger har varit hemma flera gånger och haft den otroliga målgöraren med sig. Två mål i söndags trots att han spelade ihop och mot 01:or. Ett år större och vanare killar. Du är bra, Rasmus!
Joy provar mc-utrustning!
Den här helt otroliga blomman är egentligen bara ett nyss sått skott. Jag fick flera sådana av Ruth för några månader sedan och de har inte bara rotat sig utn blommar vackert också. Tack Ruth!
Våran fina Douglas som vi fick av Joy.
Glada är vi också för Joys skull just nu, kär och lycklig tillsammans med ny pojkvän, fina och trevliga Stefan!

Kommentarer
Postat av: ewa

Skulle ha ringt men, det åskar ju varje dag!

Ha en bra pingst önskar Ewa och Kent.

2011-06-09 @ 16:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0