Jag glömde berätta!

Käre maken hade beställt storsäck jord till våra nya superstora och djupa odlingslådor. Något så vackert som Dick och Anette i http://sekelskiftesdrom.blogspot.com/ har vi inte planer på, vi får njuta av att se på deras underbart vackra klosterträdgård och så får vi så i våra stora, råa men ändå härliga sålådor och få fin-fina rödbetor, gurkor, morötter, m m där. Kryddväxterna odlar vi i gamla zinkbaljor vid altanen. Lätt till köket och lätt till grillen.
Vi har klarat att köra hem allt virke (vackert lärkträ) käre maken har klarat att både snickra ihop de stora lådorna och köra dem på plats och väga av så de står jämt. Nu ska vi fylla: bottensats; tidningar, löv, kvistar, halm och jord sedan sår vi: morötter, palsternackor, rödbetor, gurka, zuccini m m.
I alla fall så brakade bilkärran (med storsäcken på ca 400 kg) vid infarten till Kanalbron i Töreboda. Och där stor vi :((((. Besvärligt att komma förbi, eftermiddagsrusning i trafiken. Jamen ok, vi fick jättebra hjälp, kärran är lagad och hemma, storsäcken är hemma, tack snälla snälla Fredrik, och tack alla medtrafikanter för att ni inte tutade, hötte med fingrarna och gjorde pekfinger åt oss!!! Det ska vara i Töreboda man tar sådan hänsyn :) Stolt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0