Vi är Arbrå

heter en bok som två tjejer från Arbrå har gjort. Den innehåller foton och reportage om livet i Arbrå under ett år och den är jätterolig att bläddra i. Min kära dotter och hennes familj och gård är naturligtvis ordentligt representerade i boken, men de är ju riktiga linslusar också :) Gårdagens Ljusnan innehåller reportage med bilder på hela mittenuppslaget om deras kosläpp i lördags och i går satt dom i en intervju för Bollnästidningen i 3 timmar! Ja, ja det är ju bra för verksamheten med publicitet :)
Häruppe mår alla toppenbra och är jätteglada för nya bryggan och flotten som käre maken håller på att bygga. Han blev faktiskt klar med bryggan i går och idag är det flottens tur. Den blir lite knixigare för det ska ju vara räcke på den också. Därefter får Micke ta till de stora maskinerna och fara ned till Ljusnan och sjösätta. Invigning får nog vänta till dess det är lite varmare.
Ikväll ska vi besöka Robin och Hanna i deras nyinköpta hus, ska bli kul! Så har vi ju lilla K och Erikshjälpen troligen torsdag.
Ha en bra dag, nu ska Nellie o jag spela lite spel :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0