Villervalla

i huvudet ;( Jag skall bädda, klampar ut i sovrummet och där ligger den gamla röda som jag då måste kela med en stund. Så ser jag att mitt vatten är slut (har alltid vattenflaska vid sängen) tar flaskan, tar min talbok och spänner den på mig och går ut i tvättstugan med lite smutstvätt, lägger i maskinen, sätter i strykjärnsladden, tar vattenkannan och går ut och vattnar blommor (efter att ha ställt ifrån mig vattenflaskorna i tvättstugan) får se att kattlådan i verandan är använd, ställer vattenkannan på vävstolen, hämtar ett kuvert i pappersopen och tar upp kattbajset, gör mig av mig det och kommer att tänka på kattmatsbrickan, fyller på med kattmat och vatten och så ........blir jag stående. Vad var det som jag skulle göra? Jovisst, bädda! Ungefär den koncentrationen har jag numera i allt :(((. Men! Jag har i alla fall bloggat för varje unge och jag har gödselvattnat alla tulpaner. Potatisen har kommit upp, vitlöken växer så det knakar och käre maken håller på att göra klart de stora odlingsbäddarna nu för: morötter, rödbetor, palsternackor, fänkål, m m. I de små bäddarna skall gurka, dill och persilja samsas med sallad, gräslök och gröna ärtor. Bondbönor och andra delikatesser får vi ta i stora bäddarna. Så tänkte jag ha lite småbäddar här och där med kryddväxter blandat med blommor :)
En särskild tanke skickar jag med en varm kram till min älskade etta, som aldrig blir bra från sin jätteförkylning och hennes kära make som rusar runt och jobbar i hela världen trots att de haft massor med sorger och motigheter den här våren. Håll ut! Det är alltid mörkast före gryningen!
En annan särskild tanke går till Hälsingland. Undrar om de lagt märke till att jag fått hem Hälsingland hit? :)
De fortsatta särskilda tankarna går som alltid till allihop, undrar om det, eller det, eller det gick bra? Och hur har den, eller den eller den det?
Så är det att vara mamma och jag är ju mamma till så många :)
Nu drömmer vi sommardrömmar.

Kommentarer
Postat av: LILIAN



hej

det låter alltid så inspirerande det du beskriver

man blir så sugen på att plantera och sånt men den där förbannade tiden du vet som alltid lyckas smita från mej kära hälsningar från din vän

2012-04-24 @ 18:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0