Läs och begrunda!

Hej alla bloggare för varenda unge!

 

Jag vill rikta den största och varmast julkramen till er alla. Och ett enormt stort tack för ert deltagande i opinionskampanjen – UNICEF gillar inte att man skyller ifrån sig. Och nu senast i vår bloggkampanj för nötkräm. Idag när jag kikade på Google Blog Search – hade nötkrämskampanjen spritt sig till  1 570 bloggare vilket har gett hela 9420 påsar nötkräm. (Tre påsar om dagen är allt som räcker för att rädda livet på ett undernärt barn.) Det är fantastiskt resultat och ni får ta åt er äran för det. Det var ni som satta bollen i rullning - utan er hade vi aldrig kunnat hjälpa så många barn.

 

Passar även på att hälsa er alla nya bloggare för varenda unge varmt välkomna – vi är nu över 400 bloggare i nätverket. Tänk vad vi tillsammans kan åstadkomma.

 

Vi är så stolta och glada över er och jag önskar er nu alla en härlig jul och ett gott nytt år.

 

Stor kram

 

Johanna

 

 

 

 

Johanna Celion

Sociala medier & digital marknadsföring

 

UNICEF Sverige

St. Eriksgatan 46C, Box 8161

SE 104 20 STOCKHOLM

Phone: +46 8 692 25 49

Mobile: +46 723 03 77 87

[email protected]

unicef.se

 

Var med och kämpa för varenda unge. Bli Världsförälder!

 

facebook twitter youtube flickr

Det här ramlade in i mailkorgen idag.

Jajamen! Det är skönt att bidra till bara pyttepyttelite bättre värld för barn.

Var det någon som såg Kronjuvelerna på tv igår? Den visade ju hur barn här i vårt eget land haft det och den visar också på att det inte hjälper med mycket pengar och vackra saker när man fullständigt saknar empati och förnuft.

Jag gillar verkligen att se filmer som visar gårdagens verklighet. Så gillar jag också de som spelar med i den här filmen bl a Alexandra Rapapourt, Bill Skarsgård och så den mannen som jag aldrig minns namnet på? Iranier (tror jag) som spelade huvudrollen i Se upp för dårarna. De spelar så sagolikt bra så de borde få varenda pris som går att få:)).

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0