Solskensbarnet Maja Granberg

som var fritidsbarn här hos oss ett bra tag när hon var 11-12 år! En underbar liten flicka som utvecklats till en underbar ung kvinna med tankar och känslor på plats. Tänker alltid på de svaga och kämpar för dem! Go Maja go!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc här är en av Majas Fb-länkar, gå vidare och läs. Det handlar om Osynliga barn = barnsoldater.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/klockan-1551-borjar-kvinnor-jobba-gratis_6906879.svd och här vurmar hon för en rättvisare lön för kvinnor. Så himla glad jag är över att ha fått träffa henne och ha en sådan vän :)
Sitter här och chattar med en annan vän från förr. Hon berättar att hennes mamma fick cancer i höstas och att hennes tvillingbror dog i cancer nästan samtidigt. Mamman har dock klarat sig, men det var ju en tuff tid för Tina. Det är ju så förr eller senare drabbas alla! Och det kanske vår sittande regering borde tänka en extra gång på. Sjukdom är banne ingenting man ber om, sjukpenning är en nödhjälp i svåra situationer, INTE ett lyxbidrag! Jag förstår inte hur vår familj skulle ha klarat alla operationer och sjukdomar om vi inte fått hjälp? Bara Joys födelse kostade ju X antal hundratusen och det är vi ju så innerligen tacksamma för. Allt annat, alla lunginflammationer, hjärnhinneinflammationer, rasade näthinnor, trasiga knän, halsflussar, otaliga öroninflammationer, hjärtmuskelinflammation, njursten m m. Vi har aldrig bett om att få ha det så här, men vi är ödmjukt tacksamma över att det var på den tiden man fick hjälp.
Ha en bra dag, trots det hemska snöfallet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0