Dags för natti, natti!

Efter en härlig utflyktsdag tillsammans med kära vännen Yvonne Lindblom. Vi har besökt loppisar, åkt KinneKullevägen till Lidköping och blivit tårögda av det otroligt vackra vänerlandskapet, speciellt den här årstiden!
Självklart blev det Rörstrands, Krukkompaniet, HusvagnsSvensson (den sista är inte rolig, bara nödvändigt när det gäller toapapper m m  till husvagnen) Lidens jättelika handelsträdgård och ätit en magnifik Italiano-burgare på en mysig restaurang och myst! Hemma igen blev det två rekordvändor AlfaPet, 60-talsmusik och många glada skratt.
Innan vi går till sängs vill jag skicka ett grattisfyrverkeri till kära vännen MajLis som fyller 60 år idag! Fanfar! Vi ses på måndag! Och så vill jag säga syster-yster: nej, vi har inte märkt att vi mötte er. Men vi pladdrade ju och pratade så vi var nog inte så koncentrerade på vägen :)
Summa summarum: är så glad för min familj, alla vänner, alla skratt, allt stöd jag får just nu och som jag så väl behöver! Har dock inte fått min knivtid och tycker att det är "ganska" jobbigt att vänta :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0