Vi har tittat på Uppdrag granskning

som i kväll har granskat förlossningar och förlossningskador. Intressant visst, men jag tycker att reportaget var väldigt inriktat på att döma och fördöma. Förra hösten blev det ju ett larm från finska barnmorskor som tog upp att vissa grepp som tidigare lärts ut för att förebygga mellangårdskador idag inte längre finns med i utbildningen. Och nu ser man att mellangårdskador ökar-varför tittar man då inte på utbildningen? Det måste ju vara viktigare att förebygga än att döma?
Här är det verkligen full fart numera. Dr Karin kommer nog att bli glad när jag meddelar henne att jag idag mår lika bra som när jag fick cortison förra hösten :)
I går var jag in på efterkontroll på sjukgymnastiken kss. Cyklade testcykel och gjorde en massa andra rörelsetester. Fick MVG!!!! Och sedan i söndags (när vi tog el-ljusspåret i Slätte) så har jag mått oförtjänt bra. Vi har ju dessutom gått varje dag, känns superbra helt enkelt. Det är helt otroligt att ha fått tillbaka ork och arbetsförmåga i så hög grad :)
Har slarvat med fotograferingen-det fungerar liksom inte ihop med stavgång :( Så det får bli lite andra bilder:
 
Två unga sötnosar som är föräldrar till två underbara ungar :) Idag är barnen vuxna och ännu mer underbara och de här två har fyllt sina 50 år i år!
En lustig grej till i helgen: En groda hoppade in i hallen två gånger under kvällen. Mina kära tror att det sitter en skylt utanför: Bed and breakfurst for animals.
Jag har ockå gjort lite annat, lite kransar, lite måljobb- allting är ju så himla roligt nu.
Bilder kommer om jag kommer ihåg ).
god natt och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0