Idag är det den 27 januari.

Förintelsens årsdag och vi har väl aldrig varit så nära nazismen som nu: den har till och med plats i Sveriges riksdag! Hur kan man bara försvara rasismen eller helt enkelt förneka vad som hände då? Det är ju detsamma som att förneka Utöja med!
Egentligen skulle jag inte skriva nu, jag har varit inne på Aftonbladets debattsida igen :(( grr, vad fruktansvärt otäcka åsikter en del har-det känns sinnesjukt-overkligt på ett sätt och mycket skrämmande på ett annat.
Samtidigt KAN jag bara inte tiga, det är fullkomligt livsfarligt att tiga-det var ju precis det omvärlden gjorde under andra världskriget och många, många andra gånger, vi MÅSTE prata, debattera, lämna över kunskap och historia till våra barn och barnbarn, lära dem att världen består av mångfald och har alltid gjort det. Bästa sättet att hantera detta är givetvis att hjälpas åt, att anamma andras åsikter och kulturer så länge det inte handlar om att skada. Jag menar så här: vad i all världen spelar det för roll vilken gud man tror på? vad spelar det för roll om man lever i hop med sitt eget kön eller om man vill leva ihop med fler än en? Inte kan väl färgen på hud och hår påverka intelligens?   I så fall: varför reser man då till alla olika länder, njuter av det man har pengar till ett tag, sedan åker man hem och tycker illa om mångfald?

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej
jag är verkligen av samma åsikt som du hur kan man försvara nazismen och samtidigt förbjuda oss att säga negerboll om dessa goda sötsaker det är ju urfånigt som du så riktigt säger det går bra att resa till länder där mörkhyade bor och lata sig och njuta av deras uppassning fy faaen tack för ordet !
din vän

2013-01-28 @ 15:32:12
Postat av: Anette& Dick

Hej!
Tänk vilken tråkig värld och vad mycket inavel det hade varit om det bara hade varit ur Svenskar.
Ha en fin dag!
Kram Anette

2013-01-31 @ 13:07:27
URL: http://sekelskiftesdrom.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0