Torsdag, den 24 januari 2013.

Den 24 januari 1984 hade vi en liten nybliven 7-åring att gratta: Våran Astrid! Sötungen som kom till oss i juli 1983 och som har betytt så mycket i vårt liv. Många grattiskramar våran Atti<3
Jag letar som en galning i genom alla våra foton, jag VET ju att vi har många från Astrids barndom och flera från när vi åter träffades för ett par år sedan. Men! Jag har ingen ordning på kort, varken gamla eller nya, förutom mammas och pappas och det är ju käre brors förtjänst. Våra egna är en enda salig, jättestor röra både i datorn i ett stort skåp.
Hur som så gratulerar vi våran Astrid som idag fyller 36 år? Kan det verkligen vara möjligt? Hur kan två år sätta så stort avtryck i vår själ, vår familjs själ?
Från det ena till det andra: det som gjorde så himla ont i själen i går kväll, alltså att se Sverige utpekat som en slavstat ännu en gång! Idag har Arbetsdomstolen tagit beslut på att skrivet kontrakt gäller. Alltså: Det GÅR inte att åtsidosätta underteckade regler bara för att man själv anser att föremålen är mindre värda. Hoppas, hoppas att de här arbetsgivarna,; ett skogsplanteringsföretag i Jämtland, en pastor i Skara med bemanningsföretag, m fl, tyvärr många flera får sitt straff i varje fall i form av dryga böter och återbetalning till de människor som de använt som slavar!!!!!
God natt :) Sov gott:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0