fredag kväll, efter tv.

Vi har valt att se galan för världens döttrar och är tagna av hur starka, vackra och intelligenta världens döttrar är!! Man vill ju liksom inte på något sätt bli manshatare, men? Varför ser inte omvärlden att kvinnor har en sådan styrka och en enorm potensial? Det är frustrerande att läsa om kvinnomisshandel, mord, våldtäkter m m, men det är lika frustrerande att KÄNNA "värdelösheten".  Det finns tydligen en tidning som heter Avpixlat. Och det är nazister som driver den-tvärtemot svenska grundlagen och INGEN reagerar? Där berättas idag (på Facebook) om hur dålig och urvattnad Svensk Räddningstjänst är. Hör nu här:" På grund av felaktig Jämställdhetspolitik!" Man ska klara stenhård fysisk träning, man ska vara stor stark man, man ska vara svensk! Det är kontentan av artikeln och den är enligt en "skev demokratiregel" helt laglig. Var finns då grundlagen?
Vi har glatt oss idag med vår egen (man kan aldrig äga någon levande varelse) lilla söta ekorre som bott hos oss i många år och äter tillsammans med fåglar, rådjur, älgar, rävar, våra katter, en lokatt och så oss givetvis :) Inte samtidigt så klart, men på samma plats och överlever!!!!
God natt, sov gott. Tänk på att alla människor har samma värde, så klart! Och att naturen har ett värde att vara mycket rädda om. Att djur är levande varelser, INTE leksaker, att barn måste få vara barn, att ytterligheter spelar mindre roll, att ålder, utseende, kön, religion, nationalitet, funktion, sexualitet, m m! Inte egentligen spelar någon roll!
P s! Stort, mycket stort tack till LarsGöran och Jocke som idag varit här och hjälpt oss med både vedklyvning och röjning! Det känns helt otroligt och faktiskt ovant :)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har så rätt kära mamma! Haha, nä, jag ska inte bryta av den. Vågar knappt röra den 😉. Massor av vuxenpoäng måste det ju ge! Vi ska ha en fantastisk semester 😊. Kram

2013-03-09 @ 15:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0