lördag 16 mars.

Jag sitter här med den största lättnaden jag någonsin känt: behöver INTE gå igenom ny hjärtoperation :) Ingenting har hänt med min lilla kalvklaff, däremot så har jag råkat gå på en lågfrekvent lunginflammation som tar tid på sig att läka så klart. Men det kommer att fixa sig :)
Det finns ju ändå så mycket att vara glad för, t e x att människor äntligen har börjat prata om giftig mat, om miljöförstöring via maten, om att stoppa nätmobbing, om allas lika värde med mycket mycket mera. Till det kommer all annan glädje; sina nära och kära, musik, böcker, hantverk, natur och växtlighet och ännu mycket mera.
I går slank vi in på Kyrkornas i Götene och hittade en hel urmakarbutik till salu. Det var helt otroligt att se hur mycket  smått en urmakare jobbade med förr i tiden och hur han kunde hålla ordning på alltihop?
 
Det vi köpte var ju bara en bråkdel och vi köpte därför att bokstäver och siffror var så vackra i typsnittet.
 
 
 
 
 
Och så lite suddiga älsklingar!

Kommentarer
Postat av: Robin

GUD VAD SKÖNT ATT LÄSA!!!! Vi var riktigt oroliga för dig/er när mamma berättade att klaffen inte funkade. Vi tänker på er dagligen å vi saknar er minst lika ofta:) Krama morfar från oss tre;)

2013-03-16 @ 15:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0