15 maj och jag håller på att frysa ihjäl!!!!

Finns det inget som helst vett och reson längre, varken i regeringen eller klimatet? Okej, så var urladdningen över :) Allt är väl ganska okej här, förutom att hela kroppen är ur led och bråkar rejält och att psyket då råkar ur balans. Bortsett från allt dåligt väder, all fruktansvärd dålig politik, allt otäckt som händer både här i Sverige och överallt, ja, då är allt okej! Nej, jag skojar bara lite. Våren är ju här (trots kylan) alla gröna nyanser tar andan ur mig-det är så otroligt vackert att man nästan bara vill lägga sig ned i det smaragdgröna färska gräset, se upp mot de sirliga ljusgröna björkkronorna och så bara dö!!! Men så kan man ju inte göra, speciellt inte om man är jag. Min första tanke då är ju: hjälp, det kan ju komma huggormar!! Nästa tanke blir: bara inte åskan börjar gå. Nej, sådana som jag får nog f..n leva tills vi dör av krämpor och annat elände. 
Helgen har varit superbra-alltså lördag-söndag. Innan dess var det ju inte leva livet precis med krämporna. Men i vacker miljö, väldigt trevligt sällskap, mysig samvaro, framtidsplanering, omvärldsorientering (Stigtomta m m) så levde man ju upp och fick tillbaka livslusten. Dessutom hade vi ju dagen före träffat och kramat Rasmus och hans mamma, så jag känner mig ändå  nöjd.
Måndag, inget bra, tisdag helt okej, onsdag halvbra ända till i kväll då vi har haft Yvonne och samtalsnivån konstant hög: politik, tv, musik, film, böcker, barnuppfostran, klimat, mat, djurhållning, värdegrunder bla bla bla! Men himla kul är det :)
 
Dagen idag har jag ju tillbringat en del av på kss. Hos min favo-läkare hjärtspecialisten. Nej, jag skojar inte, han är faktiskt bra och framförallt rak och ärlig. De har gjort vad de kan för mig, nu är det jag själv som måste orka vidare med hjälp av träning och lungmedicin, självklart också återkommande hjärtkontroller eftersom hjärta och lungor servar varandra och därmed också är beroende av varandra. Jag är INTE dödsjuk. Det finns många fler mediciner att ta till och som sista utväg en ny operation :) Det sista tyckte jag var riktigt kul :((. Sedan är det ju också så att en kropp inte bara består av hjärta och lungor även om de är mycket centrala i själva livsuppehållandet. Rygg, höfter och knän och sådant där användbart men inte absolut nödvändigt, ja, so what? Det får väl värka och j....s då. Jag får försöka uppmobilisera styrka.
Jag har min allra käraste vän och älskad make, jag har alla mina älskade barn, mina älskade barnbarn (snart ett älskat barnbarnsbarn :)) jag har älskade och trofasta vänner, jag kan leva på någorlunda ren mat, jag kan odla älsklingsgrönsakerna själv, jag kan fortfarande ta aktiva val, jag läser mycket bra, jag lyssnar mycket och bra både på böcker och musik. Till det kommer en hel del bra på tv och så mina kära bestyr med vävstolar, mattrasor, virknålar, garner, färger, träsnideri m m. Jag känner att allt det här är väldigt mycket och istället för att längta efter friskhet, rörlighet, icke-yrsel, icke -ont m m, så ska jag i fortsättningen fokusera på få några BRA år.
 
 
oengagerad pappa, fokuserad dotter!
 
 
Dotterns stolthet :)
Och mammans och ungens favoritfrukt.
Både Stefan, Kenneth och Carola har undvikit att fastna på kort :(, nej jag skojar igen-glömde ta fram kameran för jag hade så trevligt mitt i big-debatten :) Det är otroligt kul och utvecklande att umgås med folk som gillar att prata och diskutera <3. Tack för en jättemysig helg. Tack för att ni alla finns, tack för att det är bara mitten på maj och vi har en hel massa roligheter: få barnbarnsbarn, få mysiga karlsson-släkten hit, tätt följd av mysiga larsson-släkten :)
Nu är det bedtime! Godnatt, sov gott :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0