Nu är datorn knäpp: Detta är ju avslutningen på mitt förra inlägg?

 
 
 
Suddiga bilder är bra när man visar handgjort :)
Jag har verkligen gjort massor efter bråckoperationen! Det är inte så att det är jättevackra begåvade saker utan det viktiga är att det är så roligt, att man flödar av ideér och inspiration! Det är då jag trivs som bäst, då är jag mig själv - helt utan vackert resultat! Just detta att kombinera färger, material och själva grejen, alltså det kvittar om det är hjärtan, påsar, kläder eller gardiner. Det roliga är själva kombot.
Ikväll är egentligen en lite/mycket besviken kväll även om jag tröstar mig med Skavlan och "göra själv-saker". Mina kära från Koldemo skulle ha varit här och vi skulle ha firat lilla julafton i morgon tillsammans med Mickes föräldrar. Nu ingrep sjukdom och ställde till det så vi firar med Mickes föräldrar själva i morgon och det är givetvis bra även om man längtar nästan ihjäl sig efter de viktiga! Förlåt Mickes föräldrar, vi är ju i samma dimension :) De gamle!
 
Sista delen på Skavlan ikväll. Herbjörg Vassmo var med och var väldigt fin o bra. Men jag ryser när jag tänker på hennes böcker: de första i mitt liv när jag verkligen fattade incest? Hennes böcker är fyllda av hat och raseri och jag försöker förstå men det är obegripligt hur en pappa kan göra så! mot sin egen dotter?
Så var ju Robert Gustavsson med, roligare än på scen! Och Filip Herngren-min uppfattning är inte förändrad trots att han var "hyfsat" trevlig. Carola-varning (i all tysthet).
 
jag avslutar kvällen med längtan och med en bild som är en av de finaste jag har....
 
Älskade ungar... även om det bara är en bråkdel av alla mina nära och kära.
 
 
Förlåt! Jag hade glömt skriva överskrift!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

god morgon
kan inte sova lklocan är fem och jag gav upp efter ha legat vaken semn före fyra
du är och förblir en konstnärinna i många fack du som jag är esteter och tycker om att skapa vackert som inte ens gud kan göra alltid du är grymt duktig så det så
din vän

2013-11-30 @ 05:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0