Blogga för varje unge......

http://unicef.se/om-unicef-sverige/jobb-och-praktik/personal-for-varvningskampanj här kan alla som är intresserade gå in och höra sig för om jobb/praktik m m för unicef.
 
Idag har vi gjort en tripp till Marieberg och Hultsjön tillsammans med Yvonne. Vi köpte inte alls mycket, bara fina konserveringsburkar, men vi kollade madrasser till husvagnen. Vi har lite planer på att bredda sängarna i den och då vill det ju till att det finns grejor att köpa :).
Åt gjorde vi på Ikea så klart! Jag åt rödbetsbiff med vetekornsröra och tsatsiki, jättegott var det.
Självklart så har vi tittat på Barack Obama ikväll, jag är mycket imponerad av den mannen och vill verkligen att han ska klara sig levande ur tiden som president i USA. Har svårt att förstå allt hat mot honom, man kallar honom krigshetsare m m. Men vilket krig har han satt igång? Och vad Syrien anbelangar så har det ju inte ens börjat? Och varför gör inte FN något? Det känns verkligen jätteotäckt att det har fått pågå så länge utan att någon ens försöker göra något?
När vi åkte genom Hallsberg idag så upptäckte vi att den stora loppisen Bra&Begagnat var öppen. Wiii! Så klart att vi dök in där med entusiasm :).  Och det var faktiskt roligt. Härlig personal, rent och fint så man kunnat äta direkt från golvet och sagolik ordning på allt inkl prismärkningen. Att sedan priserna verkligen höll loppis-klass är man ju inte längre van vid så det var en glad överraskning. Käre maken fick sig ett par totalt oanvända jeans som satt perfekt för det facila priset av 40 kronor. Han var nöjd. Och givetvis plånboken också.
Vid Hultsjön var det jättefint och vi blev varmt välkomnade av den lilla skönheten Sessan. Tyvärr kunde hon inte koka kaffe och eftersom husse o matte jobbade så fick vi lämna vår lilla tack-korg och åka igen. Men vi kommer tillbaka :)
September 1979. Vilka gräsliga tapeter och cigarettpaket ihop med vodka och sockerdricka. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Robin

party party haha;)

2013-09-05 @ 19:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0