Jag lovade ju bilder......

Men har tyvärr glömt att ta en hel del bilder: exv på den stora vackra korgen med mängder med godis; ostar, vin, hembakat knäckebröd, kex m m :((( som LarsGöran och Majlis hade med sig, inbjudan till middag på Mandys Diner som Kjell o Lilian hade med sig, resa till Stockholm med hemliga mål, pengar!!!! till Inlandsbanan efter att den fina motorcykeln lagats, med mycket mera:
här kommer  blomster från Joy och Stefan:
 
 
Mycket vackrare än vad bilden anger!
Blomster från Tommy, Ronnie, Katarina och Riitta!
 
 
Den också är mycket vackrare än vad jag lyckats fotografera :(
 
 
Den här sötingen är från alla i Riddarhagen!
 
      
 
Massor med fina kryddor, ostar, drycker, blommor - hemgjord lingonsylt a´la Kent!, blodpudding (som redan är uppäten :) Receptbokställ som redan är noga utprovat och med beröm godkänt :)  +
 
en hel massa vackra blommor! Det är så många som grattat, man känner sig verkligen så glad-- men allra gladast och bäst var festen!!!! På andra plats kommer givetvis Fyllekajan (bild nr 5) vi har fått beställningar på den :) Kan ni leverera; Jenna och Dinge? Fast egentligen så var allihopa så himla roligt och bra och nämns här utan inbördes ordning. Och om det skulle vara så att någon känner sig glömd så är det bara pensionärsglömska :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0