Lite trött lördagmorgon.

Absolut inte samma fart som det var förra lördagsmorgonen :)
Men vi har fått låna en liten extrahund sedan i torsdags: Minna, 7-årig chihuahuatik. Och där få vi se det Jenny sa: en chihuahua är totalt omedveten om sin lilla kropp för de är jättestora i sitt självmedvetande :) 
Minna morrar och hugger på både irländsk setter och ilskna gammelkattor! Om hon anser att de gör fel, såklart. Däremellan får de vara ifred :)
Nätterna är trånga kan jag lova och så utbryter det skottlossning med jämna mellanrum när någon tycker att någon annan kommer för nära husse och matte :)
Maten är en annan viktig konkurrensgrej och vi har fått ställa en hundskål på altanen, en kattskål i vardagsrummet, en kattskål på övervåningen. Den enda som har sin skål kvar i köket är Bianca och hon bryr sig mycket mer om att försöka norpa andras mat än sin egen :)
Så är vardagslivet med fem egensinniga charmtroll. Men jag klagar inte, bara skojar lite smått :) Både Minna och Bianca går lösa ute (när vi är ute alltså). Minna är jätteduktig, traskar snällt ned till brevlådan med sina pyttesmå ben och även tillbaka. Inte konstigt hon är hungrig sen :) Bianca är också duktig, kommer omedelbart när man ropar och är allmännt en mycket duktig och fin vovve :)
För övrigt går väl allt sin gilla gång. Lite vemodigt med höst är det nog, även om jag tycker att vi haft världens längsta och underbaraste sommar. Blommorna börjar se lite trötta ut, men potatis, tomater, rödbetor och övriga grönsaker är underbart goda och växer bara mer och mer. Jag skördar lite i taget för att hinna ta reda på allt.
 
 
Allt är också mycket godare i år på grund av att det varit så mycket sol. Vi gläds och vi frossar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0