Genomförkyld lördagmorgon :(

Då blir det lungpaj igen, surt sa räven...
Så får jag försöka rekapitulera gårdagens inlägg.
Käre makens rygg är mycket dålig, sliten och skadad, men de vill inte operera. Det är så många kotor som är trasiga, risken är den att man inget vinner utan istället förlorar.
Ok! jag blev inte direkt ledsen över det beskedet, jag är livrädd för operationer i ryggrad och nacke. Men det värsta är ju hans ständiga värk :( Nu föreslog den här ryggspecialisten en komposition av morfinplåster och cortisonsprutor, han kommer att skriva till behandlande läkare och ge sin rekommendation: fortsatt sjukgymnastik, fortsatt liv i så mycket rörelse som är möjligt och så bra smärtlindring som möjligt. Det får vi finna oss i och göra så gott vi kan.
 
På vägen hem råkade en loppis komma ivägen. De hade utförsäljning, halva priset - men vi ståndaktiga, vi gick ju inte in därför att vi har så mycket grejor förut----okej, visst gick vi in, men bara en pytteliten stund faktiskt. Och det var ju en hygglig man som sedan hjälpte oss bära ut alla grejor :) Han hade faktiskt en hel stor bananlåda full med nästan oanvända vita lakan i underbar kvalitet, det fanns faktiskt hellinnelakan 4 st! Och mängder med vitbroderier och spetsar! 200 kr var det facila priset och då följde det med en golvlampa modell -50tal, en vit docksäng med svarvade ben och sidor, en hylla med utskuren rosdekor, en liten söt vit porslinskanna, två gamla vackra mässingkrokar och lite till :)
 
Så vaknar jag inatt av en hejdundrande förkylning, fasen också.
Ha en bra lördag alla nära, kära och alla övriga! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0