Varm söndag, med soldis.

Trots den fruktansvärda hettan och mina bekymmer att klara den så hade vi en underbar dag igår :) Åkte med kära vännerna i deras nya volvo med fungerande ac (åh vad jag njöt) till Årsloppisen i Undenäs. Jag snubblade runt och var svimfärdig av värme och andningsproblem, lyckades hitta ett fint tyg innan käre maken räddade mig med att köpa en stol för 50 spänn och satte mig i skuggan :) Han hittade också rostfria skärmar till min cykel (som ska genomgå makeover i vinter) för ynka 30 kronor, så visst fyndade vi trots värmen. Därefter åkte vi upp till Källebacken och åt lunch i skuggan. Underbar utsikt och det bästaste sällskapet! Så ringer Kjells telefon: David och Linn som meddelar att nu är det på G! Nu kommer Grabben (det var vad jag och Lilian trodde).
Väl hemkomna fick jag ju vila med nya favoriten, isklamp i handduk på bröstet. Så middag tillsammans med Eva och Yvonne. Lika mysigt som vanligt, men väldigt varmt. Kl 23.00 var det fortfarande 26+ på altanen :(
Så i morse kom SMS:et: Det blev en pojke!
Så grattis till bästaste vännerna, till David och Linn och alla andra som gläder sig med dom. Ett litet söndagsbarn är faktiskt inte så vanligt. Förr trodde man ju absolut att Söndagsbarn var mer värda än andra barn och att Söndagsbarn hade en fantastisk framtid. Och i våran stora härliga familj så finns det faktiskt bara ett enda Söndagsbarn och det är våran Josefine. Och att hon har en fantastisk framtid det har vi ju förstått :)
En vänlig varning till Kjell o Lilian: Nu måste ni lugna ned er, ni kommer ju inte att orka med en förlossning per vecka hur länge som helst, även om ni inte var med på själva förlossningen denna gången :)
Och skynda på att göra nestet färdigt, det behövs NU! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli Gustavsson

Joel svärd är född söndagen den 24 juni 2001.

2014-07-27 @ 21:16:06
Postat av: Carolina

Och Villemo är född söndag 12 juni 2011 ;-)

Svar: Det hade jag verkligen glömt, förlåt! Då får vi hoppas på att den gamla spådomen kommer att gälla henne :)
Siw Gustavsson

2014-07-28 @ 00:28:52
Postat av: Anonym

Tack kära Siv för dina varma ord de behövs ska du veta i all glädje över våra småttingar finns oron över ett hjärta som tickar oroande fort
din vän

Svar: Jag vet och jag oroar mig också :( Men vi får hålla ihop det här livet, både + och - , det är skönt att veta om att det finns vänner :)
Siw Gustavsson

2014-07-28 @ 21:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0