Jobbiga och tråkiga dagar....

fyllda med hårt arbete och mycket tankar. Hur tokigt det än kan bli - så läser jag just Stalins barn,; vilken handlar till stor del om Ukraina och ryska revolutionen. Jag hade börjat läsa den innan den här situationen uppkom men det är skrämmande hur Ryssland behandlat det ukrainska folket genom tiderna. Och inte tror jag på att omvärlden kommer att hjälpa till med annat än gapa och hetsa, vi har ju facit i Syrien. Och där är det ju ryssarna som hållit tillbaka omvärlden?
 
Hur som helst så går vi här i vår lilla kula och rör till livet för oss. Är det någon gång man verkligen får veta vad det är att renovera så är det kök. När vi byggde det här köket 1980 så var  vi utan kök i 6 veckor med barn hemma och hantverkare som skulle ha mat. Men då var man ju så mycket yngre och starkare :)
Det kommer bilder här på hur stort behov av renovering det verkligen var!!!!
 
 
Väggen bakom fläktutgången var direkt äcklig och det var förresten hela fläkten trots att jag är mycket noga med att hålla rent fläkt och filter. Men man kommer ju inte åt bakom :( Den nya fläkten kommer att bli väldigt mycket mer lättskött och så även ugnen. Tekniken har väl gått fram en del på 30 år :)
Lite smolk blir det ju att vi inte får lämna dörrarna förrän nästa vecka men vi får ju vackert ta det. Bara målning och kakel blir klart blir livet lättare igen. Dessutom är det fjärde mars idag!
 

Kommentarer
Postat av: Robin

Ser fram mot det färdiga resultatet:) blir säkert lika bra som allt annat ni gör å tar er för:) kramkram

Svar: Du är så himla go´Robin, det har du alltid varit! Tack för uppmuntran, det BEHÖVS verkligen :)
Siw Gustavsson

2014-03-05 @ 12:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0