Första delen av den här veckan har verkligen .......

inneburit förändringar och överraskningar. Dels och viktigast är att jag mår SÅ bra och orkar så mycket! Det är positivt :) Dels att det finns ett stort intresse för vår lilla Loppis, igår blev jag intervjuad av Mariestadstidningen! Det är tydligen väldigt ovanligt att man använder sitt hem? Hur som, hoppas att artikeln blir bra, Jenny Allvin är jättetrevlig. Så har vi lärt oss att laga grönsaksjuicer och är otroligt förvånade? Hur gott tror ni rödbeta, palsternacka, morot, ingefära, broccoli och clementin är på en 10-gradig skala? Då kan jag meddela att det utan vidare är 10 p! Helt enkelt jättegott.  Så fick jag ett jättemysigt besök i dag, Kerstin en av mina bästa jobbarkompisar var här och fikade. Verkligen mycket roligt!
Igår var det dock inte enbart positiviteter; vi hade ju också möte med käre makens läkare, behandlingsläkare och remitterande läkare, hans arbetsgivare, försäkringskassans tjänsteman, sjukgymnast och arbetsterapeut. Käre maken brukar inte vara ledsen, men beskedet han fick var att det finns helt enkelt inget mer att göra för honom. Han kan inte återgå i jobb, han måste lära sig leva med sin smärta :( Inte alls roligt och som peppar på salten i såren så fick han dra ut två tänder idag :( På grund av skador av morfinet :( Men ändå vill jag ge honom en stor eloge: när han berättade för Roger om den kommande pensioneringen så sa han: jag får väl blir en bra och aktiv farfar och morfar nu då och kanske börja snickra docksängar :)
Så ringde bästaste vännen i förrgår och meddelade att de också går i pension i sommar! Det är väldigt glädjande att vi blir fler och kan göra mycket roligt tillsammans i fred och frihet :)
 
Kerstin!
 
Lilian!
 
Bilden på Kjell i jacka och mössa är tagen midsommaraftons kväll före hemgång! Det var alltså inte så varmt :)
Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej
vad jag flinade när jag såg Kjell i sin vanliga mundering med mössa och hela konkarongen samma sommar som vinter
Vad kul det är med oväntat besök !
Ser fram emot att läsa tidningen i morgon eller övermorgon du kan aldrig veta varför
Nu måste jag börja baka innan klockan blir för mycket !
Hoppas Egon kunde sova skapligt i natt !
din vän

Svar: Du är för go
Siw Gustavsson

2014-11-19 @ 17:27:34
Postat av: Joysan

Ge pappa en stor kram från mig och Stefan <3 och en till dig själv!

2014-11-19 @ 22:57:03
URL: http://Joysan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0