Full fart på adventsförberedande ........

och en rolig grej som jag glömde berätta i går, jag var så upptagen av strömlösheten :)
Artikeln om min loppis var ju i tidningen igår, det var jättepinigt att befinna sig som gammal kärring på första sidan i Mariestadstidningen, men jag fick ju gilla läget. Telefonen gick nästan varm; det var folk som läst artikeln och ville komma och handla! Det fick de så klart men lite mer problem när det på kvällen ringde en man från Järfälla och ville komma och handla! Nej, jag skojar lite grand. Han ville lägga ett bud på tändsticksamlingen som han sett på bild i Mariestadstidningen och vi visste i stort sett inget om hur gamla eller hur många askar som finns. Men han ringer på fredag igen. 
Bild stulen från facebook och enligt mitt tycke så borde ju kunder bli bortskrämda istället :)
 

Kommentarer
Postat av: robin

Men vad häftigt! vet inte om nån annan i våran släkt har varit på förstasidan förut?:) vad roligt att loppisen går så bra för er:) hälsa morfar kramkram

Svar: Robin! Det har ju både jag, Joy och din mamma varit förut! Joy till livet och När mina kära flytttade till Hälsingland med hela sin familj, sina husdjur, sin ladugård och sina ideal! Den reporter som var här nu mindes faktiskt Annelie och Mikaels flytt :)Och en av hennes yrkesidoler var just den som gjorde reportaget om Joy till livet!
Siw Gustavsson

2014-11-27 @ 20:29:13
Postat av: Anonym

<3 <3 <3

2014-11-28 @ 00:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0