Återkomst efter tankeveckor.

http://levaidag.blogg.se/
En av mina absoluta favoritbloggar. En enastående stark kvinna som lever med obotlig cancer och ändå orkar hålla igång livet med mycket ljus och värme. Hon har lärt mig så mycket så jag fattar inte hur okunnig jag måste ha varit? 
Jag har ju fler favoritbloggar, här är en av dem:
http://magdalenagraaf.se/
och här kommer ännu en:
http://ateljeskogslyckan.blogspot.se/
De två senaste har mist ett vuxet barn helt nyligen och därav har jag som läsare fått följa deras enorma sorgearbete. Dessutom var det död genom suicid, vilket är något som man inte pratar om i Sverige. Men att 1600 människor tar sitt eget liv varje år? Att jämföra mot att 264 dör i trafikolyckor varje år. Men det pratas inte om det?
 
Ja, det kanske inte är så välbetänkt.
Att återkomma i bloggvärlden med så mycket tråkigheter och olycka? Och just nu när jag själv är på topp med många efterlängtade familjenyheter och ett läkarbesök idag där jag fick högsta betyg? Men det kanske är just då man har ork att känna med alla dessa som lever under starkt tryck av sorg, ångest eller annat som gör livet till ett helvete. Och vi kanske måste börja prata om tråkigheter också? Varvat med skratt och glädje, precis som livet faktiskt är?
Ha en fin fredag och en bra helg. 

Kommentarer
Postat av: robin

Hej! gud vad roligt att läsa lite här igen:) kul att höra att läkaren gav dig högsta betyg!:) hoppas att allt är bra med e annars å att ni har det bra. kramar å pussar från Signe Hanna å Robin

Svar: Kramar o pussar tillbaks till er alla <3
Siw Gustavsson

2014-10-25 @ 12:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0