Påskägg och dörrkransar......

en underbar dag i växthuset tillsammans med bästa vännen, pyssel på hög nivå och mycket prat och skratt. Precis som vanligt. Sedan bjöd käre maken på underbara pannbiffar med löksås, en biltur ... för promenad var inte att tänka på ... det har isregnat hela dagen. Det blev lite sent så vi missade Rapport, fick ta kvällsteet till Aktuellt kl 21 istället. Så tänkte vi titta på Skavlan, vi missade det i fredags. Men jag valde bort det nu med argumentet det är inte bra att kolla Jimmy Åkesson precis innan man går till sängs- jag blir bara förbannad och upprörd över den människan och alla hans gelikar, morr! Ok sa käre maken vi kan se Agenda. Så kom förhandsreklamen för Agenda: Margot Wallström på väg in i studion för att förklara sin "ursäkt" till Saudiarabien. Löven ska intervjuas varför han Inte? kallade Kina för diktaturstad??? Och så skulle man diskutera hur illa Skavlan behandlade Åkesson. Bara att höra det här gjorde mig så himla arg så jag kommer inte att kunna sova på 100 år! Vilka är det som styr SVT egentligen? De begår det ena brottet efter det andra när det gäller vår grundlag och inte en enda rättstjänare knyster ett enda ord?
Hur som helst så valde vi bort Agenda och såg istället en deckare av Arne Dahl. Och den handlade om islamistattentat mot Sverige.......... Touché! Vem tror kommer att kunna sova inatt? Arg, arg, arg är jag verkligen. Hur ska det här sluta? och valet i Frankrike gav de franska nazisterna 200 nya regionsmandat? Hur kommer framtiden att bli för alla mina älskade barn egentligen? Det här skrämmer livet ur mig, hur kan folk gå på de här otroliga lögnerna och grymheterna? Jag läste några få kommentar på fb om Skavlan idag och en svensk kille tyckte så här: " Häng Skavlan och stek de där jävla aporna han försvarar". Att inte folk fattar att det är hatet och krigshetsarna som FRAMKALLAR nya krig, nya terrorbrott och nya våld mot kvinnor och barn.
Ok!
Jag ska sluta, jag måste ju tänka på en massa annat gosigt och gulligt och härligt innan jag kan somna. Och nu tror ni nog att jag ska visa fler älskade babybilder, men tji fick ni:
Min enda son, min älskade son givit mig två underbara och älskade barnbarn <3
 
Hela min underbara släkt på kräftskiva hos Rune. Några här är idag våra änglar som vi saknar mycket :(
 
Härliga fina systerdotter höster 1979.
 
Fest med syster o svåger.
min söta Suz troligen julafton 1979
 
Julklapp till mig ...
 
En ledsen liten Karrolina tror jag.
 
Jag fick nog inte med alla dåvarande barn men många släktingar och fester fick jag med. Godnatt och sov gott allihop!

Kommentarer
Postat av: Robin

Vilka underbara kort!! Mera sånt!:)

Svar: Kommer!
Siw Gustavsson

2015-03-30 @ 14:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0