österliden har stått på schemat idag

men vi har också firat Fars dag så klart. 
Vi var dock på Österliden med flera vändor, den första var det bara Egon och så allra bästaste vännen Kjell. De körde golvuret till Bengt, och mängder med andra saker till Österliden. Så var käre maken och jag där och började skura pannrummet (troligen damm sedan 1960). Vardagsrummet är klart nu och så ljust och vackert att jag känner mig glad bara att skriva om det.
Firat Fars dag med Jenna och hennes härliga familj - som också hjälper oss mycket - bl a med att köra bort allt som vi fick kvar efter loppisen <3 Guld värt!
Fått en fint mess från kär släkt där de sa att de inte längre röstade på Sd därför att det brändes asylboenden..... Sådant glädjer mig enormt mycket, fel kan alla göra - stort är att erkänna sina fel.
I morgon blir det byte av bank. Nordea har i många många år varit vår kära bank, tyvärr har de de senaste åren tagit mer hänsyn till sina aktieägare, sina direktörer och andra höjdare än oss bankkunder. Man har använt både våra pengar och vårt arbete (för vi har ju skött våra transaktioner helt själva - t om insättning av kontanter) man har lånat av våra pensioner och löner och så skott sig själva helt otroligt mycket. Tack för de bra åren, skäms för de fula åren. I morgon är Nordea åtminstone två kunder fattigare.
Käre maken känner sig väldig glad, han har fått många vackra kärleksfulla cred den här dagen, hans hustru tycker gåvan till UNICEF var den bästa (Suz) han tycker allihop är de bästa :)
Joys vackra kväde är också en av de bästa, Jenna med familj också en av de bästa...... Ni måste förstå hur varenda liten hälsning, varenda present som är given med omtanke och kärlek är de absolut bästa från er alla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0