En mycket slitsam dag....

men med stor hjälp av dotter, dotterdotter och massor med riktigt goda vänner :) Alla ni kära, stort jättestort tack! En andra dotter med familj kom också hem en stund och stöttade upp med barnvakt och glada barn. Att vi sedan avslutade dagen med gamla vännerna, Ewa och Leffe (inte till åren men till vänskapen)  och en gemensam tacos och mysmys-snack, att sedan Millie-Vanillis älskade pappa kom har inte gjort dagen sämre :) Att som extra plus få höra att Love-hjärtat mår ganska bra, att min älskade tvåa ska åka tillbaka till Göteborg tillsammans med Robin och Signe ...... så himla stor glädje och kärlek!
Självklart kan jag inte sova. Orolig för allt som går att oroa sig för - men värst är rädslan för att demonerna (kristallerna) ska förstöra ännu en viktig dag :(
En annan sak som är stor: Våran Jocke har skjutit fler än en älg i år. Men en var en tolvtaggare trodde vi! Alltså jag har ju alltid trott att 12 taggar var mest på en älg! Leffe var störtimponerad och sa att det var en 24-taggare, i verkligheten en 22-taggare! Stort, så stort så det blev tidningsartikel med bilder av både Jocke och hornen.
 
 
Just nu, precis just nu är hela familjen Decibel så lyckligt lottade och vi njuter!!! 
 
Och mest av allt av de här:
 
 
Inte tofflorna utan innehållen och de är många duktiga sötnötter <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0