Det är skönt

Sedan har man ju mycket att lära, nu läser jag Bojans blogg varje dag och lär mig massor - tänk på att hon är 34 år äldre än mig och har oändligt mycket kunskaper och åsikter :) Så är jag tacksam för att jag har mina syskon, glad och tacksam för alla vänner ......... listan kan bli hur lång som helst. Men det finns alltid lite hack.
I går dog Balou, Valborgs tvillingbror, nästan exakt ett år efter henne. Så fina katter kommer aldrig mer att finnas :( Men vi är tacksamma att ha fått ha dem i över 18 år. De föddes på valborgsmässoafton och Balou dog på Internationella kvinnodagen, tyvärr minns jag inte datum när Valborg gick bort i februari förra året för då var jag dödssjuk i svininfluensan :(
Sedan är man ju inte heller imponerad över jämställdheten i landet och i världen. Det synes mig som om männen tar allt större andel av allting även om det också finns många män som arbetar hårt för jämlikhet så räcker det inte för de bestar som blir allt större. Donald Trump och hans många gelikar.
Räkna negativiteter kan man göra hur länge som helst - men jag slutar här ändå därför att det ändå finns så oerhört mycket att glädja sig åt:
 
Anneli Gustavssons profilfoto
 
Även här skulle listan på foton bli jättelång men jag avslutar med den här bilden:
 
På världens finaste Enyo
 
 
som fyller år idag och vi hurrar så vi tappar rösten.
Han är så lik sin mamma så jag får tårar i ögonen :) Kärlek!
Vi kommer, vi kommer!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0