Oj, oj, oj! Vad mycket som hänt och vad jobbigt det varit att......

vara absolut tyst om en rolig grej i 7 månader!!!!!
Men vi klarade det! Vi var 9 personer + alla runt om kring som visste men inte sa något :)
Joy 30 år ---- 3 februari! Och den stora älskade familjen samlade in och bjöd henne och hennes Prince Charming på:::::
Mamma Mia the Party! Med rum på hotel Quality Globe! 
Bara det var ju hur kul som helst att få presenta med. Så lade vi till en "liten" sladd: Mor, far och nästan alla syskon var med!!!! Vi var 10 personer som levde bus i Stockholm och hade hur kul som helst! Åt hur bra som helst! Och dryckerna ska vi bara inte tala om :)
Dock! Kameran var inte med. Tjurig som vanligt och därför ligger alla bilder på Instagram Siw Gertrud. Titta gärna :)
Det finns liksom inte ord som räcker till för att beskriva hur underbart vi hade det! Sång, glädje, kärlek, skratt, supergod mat........... Att få uppleva detta med sina barn, en gång i livet, är ju helt otroligt! Ett enkelt tack till min älskade Etta, hon och hennes Prince Charming, som anordnade hela resan :) det finns helt enkelt inte ett tack som räcker! Ännu ett tack till hela den här familjen och alla ni som inte kunde åka med men var med och samlade till Joys resa! 
Några dagar innan den här resan så for vi till Oskarshamn och beskådade det senaste underverket i familjen: CajsaStina Norling, snart 2 månader och hennes lilla kusin Hedda, 1 månad. Två små sötnosar + sex stora sötnosar, ja min Etta var där och givetvis Robert o Josse samt Mariette och Heddas två storasyskon. Så himla mysigt att få träffa alla. Om ni har tur så finns åtminstone något foto även det på Insta Siw Gertrud. 
Ja, ja, ja! Tjata inte. Jag SKA ta itu med både kameran och datorn.......
Det har ju hänt så mycket mer; gatufest på vårat älskade Österliden tillsammans med Joy, Stefan, Millie, Rebecka och Stella! Jättekul, härligt initiativ av alla våra underbara grannar här på vår lilla gata. Jaså, ni vet inte vem Stella är? En mycket trevlig bekantskap, född som gatuhund i Rumänien och ingår nu i familjen genom Rebecka :) 
I stort sett kunde jag nog berätta något roligt för varje dag så bra lever vi nu och så mycket trivs vi. Men så länge som kameran tjurar som är jag försiktig och tar bara med det allra bästaste :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0