Tillit är verkligen färskvara......

Att tro att någon menar väl, gör så gott den kan, älskar  reservationslöst! 
Jo, så är det. Det svåraste  som finns.
Jag tänker på min stora glädje när Joy gav mig min blogg. Alltså jag som inte kunde något datatekniskt.......
Min enda önskan där var ju att ha kontakt, kommunikation med mina älskade barn! Kunna berätta om mitt liv, kunna få vetskap om deras liv - alltså det de ville dela med mig- ja vad finns det att säga? 
Jag hade hoppats på en vanlig vardagskommunikation? Det var en sorg att upptäcka att många av dem inte alls såg det på samma sätt, de såg det som gamla mormors sätt att berätta sitt tråkiga liv. "som en dagbok" som Mirijam skrev......... Men det var var verkligen inte min mening - jag ville ju så gärna ha en kommunikation - en del i mina älskades liv (alltså det de vill dela)
Vill bara säga att jag älskar er otroligt mycket alla fall även om ni inte vill ha någon speciell kontakt med mig. Jag hade tänkt lägga ned bloggen p g a detta men tänker nu att även om ni mina kära inte vill ha kontakt så kanske jag ändå har något att tillföra världen. Jag vill i alla fall försöka, öven om om ni inte gillar vad jag skriver :)

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Mimmi har rätt, en blogg är som en dagbok. Man kan välja inriktning på den beroende på vad man vill skriva om och kan då hamna på speciella listor.

För mig del bloggar jag endast för att det är roligt och när jag vill, det är för min skull, min dagbok. Det är oerhört uppfriskande om någon annan vill se och läsa, jag blir väldigt glad då, men mitt mål är att få skriva lite för egen del. Så intressant liv har jag inte, och det som är intressant i mitt liv får/kan jag inte skriva om, även om det värker i mig att få dela vissa saker.

Skriv för att du vill, och det du tycker om, låt andra bestämma om de gillar det du skriver men låt inte andra bestämma vad du vill skriva.

Jag är jättedålig på att läsa,och skriva, har många fina bloggar sparade som jag tycker om men det blir endast sporadiskt läsande, tyvärr.

Gör det för din skull, bara. kram

2017-02-25 @ 18:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0