Gårdagen innehöll mycket glädje, men även lite ilska!

 Mesta glädjen var ju att få fira bästa vännen Kjell när han fyllde 70 år! Hipp Hipp Hurra för att vi får ha en sådan underbar vän! Tillika hela hans stora fina familj! Vi har haft så många fina år ihop och så många roliga stunder, ord är för små de räcker inte till.
Men på makarna Magnussons stora altan samlades i går familj, släkt, vänner, grannar, jobbarkompisar m fl och hyllade Kjell och sjöng Ja må han leva! I strålande sol så klart :)
 
Jenny Hedlunds foto.
 
Förlåt Jenny att jag snodde ditt kort, men gammal och gaggig som jag är så glömde jag helt bort att ta några kort :( 
Det gällde även nästa glädje: Vi fick hämta våran fina Cabby och den står nu här hemma i tryggt förvar. Men husbilseländet som varat i drygt två år kunde ju inte låta bli att ge oss ännu en rejäl käppsläng. Ett fabrikationsfel på farthållaren kostade oss 10 700 kronor därför att vi hade ställt av den för att slippa skatt med 5 800 kr! Fy fy fy faan för husbilar. Vi har nog förlorat ca 150 000 kronor på de tre vi haft och som bara bråkat och bråkat hela tiden. Vi får ta det som lärpengar, men suuuuurt är det verkligen speciellt när vi själva inte förorsakat något av de fel som uppstått. Inte ens lite handhavandefel, ändå har det kostat oss så mycket:(
Sist men inte minst så firade vi 38-årig bröllopsdag i går, det blev liksom lite glömt i all annan uppståndelse!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0