Den 30 juni 1924

kl 17.35 föddes min fina mamma.Den här bilden är från maj 1936 vid hennes konfirmation. Några år senare,  januari 1943 träffade hon min pappa. Något år efter blev det förlovning och vigsel.
 November 1945 föddes jag, mars 1950 min bror Ove och juli 1957 min syster Ewa.

Det blev några sorgliga år när jag inte riktigt kom överens med min mamma men så blev de sista åren så mycket bättre. Och idag är jag tacksam över att jag hade mamma och att vi hade det bra tillsammans mestadels av tiden.
Det är mycket man lär sig med åren, bland annat att förstå sina föräldrar lite bättre. Och det hann jag i alla fall tala om för mamma och pappa.Älskad och mycket saknad.
Kram
Onsdag eftermiddag

och solen har snabbt skymtat fram.
Egon har satt sig på cykeln för att åka på pensionsfest för Lena Albinsson. Hoppas de får trevligt, de skulle gjuta i betong, umgås och äta lite gott.
I går eftermiddag satt vi på altanen och tittade på ett våldsamt skyfall. I och för sig bra med regn men det behövde ju inte slå ned allt som växer! Vi trodde väl att det skulle komma lite muller, men det hände inget. Regnet slutade och så pang!!! En våldsam åskskräll samtidigt med en mycket kraftig blixt. Den du, sa Egon, den var inte långt härifrån. Någon mer åska blev det inte men det räckte fuller väl för att ta livet av våra telefoner.
Idag fick vi veta att åskan slagit ned i Anita och Ingemars flaggstång. Och slagit ut deras bredband, men inte telefonerna! Olika falla åskans lotter.
Nu har jag fått en ny bali-växt av Anita som jag ska plantera om. Den förra , som jag visat flera gånger, har visat sig vara en Datura, spikklubba alltså och den växer så det knakar. Tvåan är en slingerväxt, få se vad det blir av den.


I torsdags eftermiddag. Framme i Stockamölla och det smakade bra med kaffe och smörgås, men det var dåligt med toaletter.


Somliga har det bekvämt.
Fredag drog festivalen i gång och det var mycket drag och mycket bra musik och dansare. Helt underbart att se och höra även om jag inte var på festivalhumör.Gunhild Carling med bror Max i vitt, bror Ulf vid batteriet, pappa Hans med trumpet, syster Gerds hand på pianot och mamma Carlings hand på banjon bakom Gunhild. Alla barnen fanns på dansgolvet i stället för på scenen och det var lika häftigt att se och höra denna familj som det brukar vara. Så otroligt musikaliska och så mycket glädje!


Viktoria Tolstoj


och Svante Thuresson, lördagens gästartister och så

rytmfenomenet Ulf Carling dansande jitterbug med sin brorsdotter.Trevliga grannar med grant ekipage!Lördagkvällens gästartister ett franskt band (kan inte stava till namnet) men som var så otroligt bra att man satt som trollbunden. Mannen till vänster var en fena på tvättbräde dessutom väldigt rolig på scenen.
Berättar mera nästa gång.

Att bara få ha sådana här

dagar i juni! Helt underbart väder och kunde jag spinna så skulle jag göra det. Får fortsätta med jobbet att rensa ut, sälja/slänga.
På midsommarafton fick våran tax en pojkvän. Det var nog hennes livs roligaste midsommar, se här:Kära vännen Lilian med lille Lexus.Lite senare och efter mycket lek så somnade man i varandras armar.

En annan sak jag måste visa. Ni såg ju bilden på Anitas utländska frö? Den blå blomman som liknade en minidatura?Nästa blomma som kom var gräddfärgad!
I alla fall ett dygn, sedan blev den blå. Och dessutom blev den förra knoppen som en liten spikklubba.Så tyckte jag att den såg lite hängig ut, trots vatten, inbillade mig att ytterkrukan kanske var för tät i värmen.Så här såg det ut under och jag fixade omgående större kruka och mer jord. Undrar hur stor den tänker bli?Min absoluta favoritpelargon: Rosenpelargonen Apple blossom som jag fick som liten planta av Eva Limnell för tre år sedan och nu försökat sig till åtta stycken och får gärna bli fler.

När jag återkommer så ska jag berätta lite om festivalen:


Ni är mig alla så nära

ni mina kära!
Jag är väldigt ledsen ikväll, det är precis som om dödsannonsen är ett kvitto på: nu är han verkligen död!

Lasse! Så mycket som du betydde för alla oss, du var ju glädjen, hoppet, livet! Den 19 april 2007 träffade jag dig personligen sista gången. Då satt du och jag och Egon och vakade över mamma. Den stunden som kunde ha blivit så svart gjorde du så ljus. Du pratade ömhet, respekt och kärlek. Du smekte min mamma över kinden och sa: vad vacker hon är. Och vad gott hon gjort!
Käre käre Lasse! Förstod du inte hur mycket du betydde för oss?

Jag som propagerar för att alla skall få välja sitt eget slut! Jag som vill att det står inskrivet i grundlagen att alla har rätt till sitt liv OCH att avsluta sitt liv!

Det är verkligen svårt nu. Jag VILL respektera ditt beslut, men jag skulle så gärna ha velat prata med dig först! Få argumentera, få ta del av ditt beslut muntligen, få veta vad som drev dig, vad som kunde vara så svårt att vi alla som älskade dig inte kunde få vara med i din sista mycket svåra stund?

Men! Vi slutar inte älska och minnas dig, vi bara saknar!

Hej alla goá människor!

Nu har min stora favorit Robban varit här och justerat min dator och meddelat grafikkortskrach på Egon! Ja, ja, det är bara och skicka iväg igen.
De här dagarna utan dator har ju varit ett riktigt lyft för hus och trädgård. Vi rensar, städar, tvättar fönster, träffar trevliga kunder, ut och går m m. Riktigt mycket har blivit gjort så nu har jag bestämt dagskvot vad gäller data.

Vi har firat en mycket trevlig midsommar i alla fall,  med underbart väder och trevliga vänner. Att några av vännerna sedan satt här och blev mormor och morfar var ju naturligtvis ännu roligare! Vi brukar sitta hos dem och bli farmor och farfar (ja, ja, en gång i alla fall). En liten flicka fick Jenny och Claes, första barnet, första barnbarnet och allt gick bra trots att det måste bli ett kejsarsnitt. Jag sätter ut bilder så snart jag fått dem.

Ännu en rolig nyhet: Josefine och Robert förlovade sig midsommarafton! Våra allra varmaste lyckönskningar, vi ses snart.

En rolig nyhet till: Robert fick det efterlängtade VA-jobbet i Kalmar och börjar 1 augusti! Grattis till det Robert!
Ni har verkligen flyt nu!
Tulpanpelargon på vår altan.
Vi hörs!Fortfarande datakrångel

jag får kontakt min datadoktor.
I övrigt står tiden lite still just nu. Tankarna bara mal och mal på detta sorgliga som hänt, jag önskar att det fanns en of-knapp.
Idag har jag i alla fall bestämt att aktivt verkligen försöka tänka på annat och dessutom försöka göra något. Åtminstone glädjas åt solen.I tornet finns några som jag älskar.Här är ännu en!Några till!En till!
Och jag har så många fler även om jag inte har bilder i den här datorn. 
Kram

Tisdag kväll

och troligen vår dator som har problem. Ledsen! Men så är det. Jag mår ändå inte så bra i kväll. God natt sov gott!

Det är stora problem

med internet, vet ej vad som är fel. Men idag kommer jag ut på lilla datorn i alla fall, det tråkiga är att jag lagt alla kort på den stora datorn. Får väl visa dem en annan dag.
Swingfestivalen i Stockamöllan var i alla fall helt otrolig. Mycket trevligt folk och massor av bra musik. Vädret var väl kanske inte det allra bästa men heller inte det sämsta.
I fredagsmorse fick jag ett så fruktansvärt tråkigt bud, en mycket kär släkting har avlidit. Så jag har ju inte mått speciellt bra sedan dess. I går pratade jag i telefon mest hela dagen och har inte fått något gjort, får väl se hur det blir idag.
Återkommer.


Nu tar vi några dagars semester

från hus, datorer och gamla katten. Hjärtat får dock följa med, hon klarar sig inte lika bra ensam som Valborg.
Stockamöllans Jazzfestival, Carling Family, nu kommer vi!
Åter söndag, ha en bra helg alla!

Ännu en gång

svarta spetstrosor i vår tvätt??????
Självklart Joy! Vi skickar tandbortstladdaren + det övriga (hårspännen och din logga) :)

Yes! Mimmi! Ni är världens finaste syskon ihop med kusiner och föräldrar!!!!

Kramis

Man blir så glad när man

vaknar och solen strålar utanför sovrumsfönstret! Den här våren tycker jag har kännts ännu vackrare, ännu grönare än vanligt. Det verkar som om all den snö som försvann ned jorden  vattnade alla växter mer än brukligt.

Ser ni vilka jätteblad Hostan har? Näst bild visar ju en normal Hosta och skillnaden är STOR.

Så fick jag växter från Anita, en planterade jag omgående och det var tur. För den har verkligen hängt med läppen ända sedan dess, men idag såg jag första bladet som det var kraft i.

Också Anitas utländska frö som nu har gått i knopp. Är det någon i Blogglandia som vet vad detta är för blomma?
Vi har inte ens en aning om vilket land det kommer i från, men en liten försynt gissning säger Bali.

Vi fick klara besked igår. Joel är en hyvens kille, frisk, mycket intelligent och jätteduktig. Nu håller vi tummarna för en bra skola för honom och kanske ( mormors förhoppning) därmed också Nellie?Längtar!!!

Kram

Härlig tisdag

med strålande sol, bra torkväder och bra fönsterputsväder. Så då vet ni vad jag gjort idag. Men i kväll har det varit full fart. Vi skulle sätta upp förtältet för att prova det - och där stod vi med alla pinnar och kände oss heldumma. Det var bara att ringa efter proffs och efter en stund var vi sex stycken, men förtältet kom på plats!
Foton kommer senare. Nu har vi märkt alla pinnarna efter vårt eget tänk och hoppas på att det skall bli bra på torsdag kväll. Tack för hjälpen, LarsGöran o MajLis, Anita o Ingemar!
God natt!

Mer helgmys.

Här är några av våra häftiga barnbarn:Lilla älsklingen Mikaela spexar med Hjärtat.
Gosekillen Rasmus trollar med kameran och våran Josse tittar fram och ser glatt intresserad ut.Rebecca kunde inte komma men skickade den söta blomma och ett grattis.Den här fina sommarbuketten stod Jenna, Dinge och Mikaela för.Kan någon gissa vem som glömt det här?

Men en härlig unge är hon och har alltid varit!

Joy o Simon träffades egentligen som nyfödda. Men den tiden minns de inte mycket av men vi minns ju! Som en liten hjälp till deras minne fick vi hämta en hel ask med foton från Simons första fyra år tagna av hans bonusmorfar Olle Lenander. Den här asken fick Simon i födelsedagspresent av oss och se noga på hans min när han öppnar:Överst låg ett kort på Sandra som höll en nyfödd Simon i armarna, det var verkligen ett fint kort och det tyckte Simon också det syns på honom.Undrar om man vågar gå fram och hälsa?Så fick vi träffa Thilo och hans underbara familj även om han inte ville bli plåtad ihop med sina söta syskon!Så söta!!! Noah har vi inte träffat förut men han är precis lika fin som Nova och Thilo!Tre hjärtebarn!

Kram


Hallå!

Nu är jag på banan igen, efter en helt underbar helg.
I lördags såg det ut så här:Hela huset fullt med vår underbara familj, inte alla tyvärr men många. Och de hade med färdiglagad mat:Jättegoda kycklingsallader!Jättefina presenter : Biljetter till Dalhalla, Kalle Moraeus och hans vänner, bl a Cookies n´Beans!!! Vad glad jag blev! Ett mycket vackert brev till oss om vårt 30-åriga liv tillsammans, vin, vackra blommor och mycket glädje!
Våra barn och barnbarn hade skramlat ihop detta och Joy hade jobbat hårt med organisationen!
Stort varmt tack allihop!
Du skulle nog klarat prinsessbröllpet också Joy, du är fenomenal på att ordna och styra och numera även att luras! :)
Återkommer med återstående helgen.

Egons och min låt.Våren 1978 Fred Åkerström.

cookies n´ beansDet här är bland den bästa musiken som finns...

Den 12 juni 1980

var vädermässigt sett ungefär som idag. Förutom att det hällregnade och var en torsdag. Jag hade sytt blus, kjol och väst (folkloremodell) till mig och skjorta till Egon, så hade han sin mörka kostym också med väst. Så for vi iväg, vi skulle vara på Rådhuset i Skövde kl 11.00.
På väg in till banken träffade Egon en f d granne som sa: "vad fin du är då, ska du på fest?" Varpå min blivande make säger: "nej, jag ska på begravning!" Hur kul är det för en blivande brud att höra? På en skala mellan 1-10?

Så kom samme blivande make in i blomsteraffären för att hämta min mycket vackra junibukett varpå den sure försäljaren säger: "ja, ja, man kan säkert gifta sig en regning torsdag också".

Men vi fick lite revanch på rådhuset. Personalen kom och mötte oss med glada leenden och sa: " vad fina ni är, det är inte vi vana vid här".

Så blev vi då gifta med personal som vittnen och långa versionen av ritual som var väldigt kort ändå.

Bröllpslunch på Billingehus och därefter hem.

Så hade vi gratulanter här i flera veckor på olika tider och det var inte lätt för vi byggde till huset den sommaren och hade det allmänt stökigt. Men en rolig tid var det och vi hade krafter motsvarande 8 sådana som vi är idag.

Kramis

Mycket grått och regnigt ute

men glatt och ljust inne! Fler trevliga överraskningar väntade mig i morse, se här:Ett välbekant bröllopsfoto fanns i MT och en mycket fin annons från våra älskade barn och barnbarn!! Tack så jättemycket, det kändes verkligen rakt in i hjärtat!
Ett stort tack också till min syster som kom med en jättego´ kommentar i bloggen.


Våran kära Simon som fyller 24 år idag, stort Grattis från de gamle!
Så vill vi också fira kära vännen Kjell som fyller 62 år  i morgon.

Det är mycket vi firar i år men det bästa av allt är att vi har våra nära och kära kvar!

Jag återkommer, kramis!


God morgon alla nära och kära!

Här skiner solen trots SMHI, det är inte lätt att kämpa emot alla prognoser.
Gårdagen blev L Å N G! Och lite blöt. Men till slut väldigt bra även om det var mycket känslor.

Grattis Julia och lycka till i livet!Folkfest i ett regntungt och trångt Lidköping.Julia student 2010. I handen har hon paketet hon fick av oss, en smyckeask med klocka, halskedja och ring.Och lillasyster Emilie, som har några år kvar till studentenMin fina lillasyster med sina två fina flickor.

Eftersom jag i folkträngseln inte lyckade få något kort på övriga i familjen så får jag återkomma med foton.
Ewa och hennes familj bjöd på en helt underbar kycklingsallad med hemgjort Rhode Island dressing till. Det smakade verkligen bra efter den långa väntetiden på skolgården.
De la Gardiegymnasiet har över 2000 elever och 400 personal så det är alltså gamla Skaraborgs största gymnasium. Detta berätta Karolina och Wikipedia bekräftade.
Julia har gått en bygglinje, BP3AM där AM står för anläggning och maskin. Hon är med andra ord förare av bygg och anläggningsmaskiner, dumpers m m. (Jag är verkligen inte kunnig med sådant längre!)

Väl hemma pratade jag länge och väl med min dämpade och ledsna dotter. Det går ju inte att bara säga Ryck upp dig! Det gäller ju också att bena ut olika problem och situationer. Se det från flera håll så att säga.
Var rädd om dig, det finns bara en av dig.
Kram

Visst ja! Sandra! Vi pratade om sista helgen i augusti, kolla det med JoS för säkerhets skull.
Ny kram!

Nu är jag verkligen back again!

Klockan är 5, jag är vaken, jag bloggar o dricker kaffe före work!
Precis som jag alltid gjort förr i tiden. Förr räknas för snart 6 år sedan.

Tack Sandra! Jag vet faktiskt inte när JoS ska komma. Har för mig att de bara har några få dagars gemensam semester, vi får höras. Hälsa Novalie att bassängen börjar bli klar nu, om ett par dagar går det att bada.Ville inte Thilo vara med på bild?

Idag är det student i Lidköping och vädret ser inte lovande ut. Men jag återkommer med rapport och bilder
senare under dagen.
Kram

Det är bara att fortsätta

med muletarbeten, fortfarande är det mycket som ska göras. Men jag var ju tvungen att kika in på FB och vad hittar jag väl där?Den sötaste tjejen i hela Nyköping med sin nya söta lillebror!
Förlåt Sandra, jag var bara tvungen att kopiera din fina bild!

Så blir naturligtvis nostalgisk och längtar mer än vanligt efter alla  mina nära och kära. Hoppas att Joel och Nellie firar någon enda liten semestervecka här!
Så Annelie, är det bestämt med Josefines fest. Den blir sista juli under förutsättning att vi kan boka lokal. Det vore väldigt väldigt roligt om ni kom trots bröllopet veckan efter.
Kram

Man kunde tro att

en mulen måndag är riktigt tråkig i juni, men så illa är det inte. För då kan man passa på att göra sådant inomhus som man inte gör när solen skiner och man vill vara ute. Storstädning av badrum o tvättstuga har jag ägnat mig åt + diverse strykning, mangling och tvätt. Dessutom fick Biblioteket ett besök bara för att solen inte skiner, så nu har jag laddat med massor av intressant läsning.Anitas utländska frö växer så det knakar men borde nog toppas tror jag?Kära grannarnas fina tavla, jag bara älskar pariantavlor och parianfigurer.Andra favoriter är gamla texter, bokstäver och skyltar.Självklart pelargoner också.

Vi hörs i morgon. Kram

Nyvaken söndagmorgon.

Dock har vi ingen liten gäst, Roger hämtade honom i går kväll eftersom han blev färdig tidigare än beräknat. Men vi hade en fin dag:


Rasmus kunde träna med crossen länge och hade hur kul som helst.Sedan promenerade hela familjen hem till grannen!Farbror Erik, 92 år, har vilat en stund, men var sedan med och drack kaffe och pratade. Talade om vad han ansåg om kungahuset och han har ju innerligen rätt i vad han säger.

Så traskade vi hemåt igen och då lånade Rasmus kameran. Som han självklart kunde så mycket mer med än jag kan. Bl a lärde han mig att filma! Han är nyss fyllda 8 år!! Däremot glömde vi bort att han skulle visa mig hur jag får in filmen i datorn, men det gör vi nästa gång.

Nu krånglar Blogg.se så jag får inte in fler foton. Återkommer.


den 5 juni kl 15.03spåravenliten


älskad människa!
Nu har farfar skjutsat honom till Elias för att leka, vi hämtar honom vid sextiden igen.
På återseende!

I går eftermiddag

åkte vi till Torpa och hälsade på våra småkillar som blivit så stora. Naturligtvis glömde jag kameran hemma men jag har nog lite bilder sedan tidigare!Vi tar hela familjen! Men det har gått några år sedan dess: Tim skall fylla 6 år i år, Jonatan har nyss fyllt 8 år och Jari och Virre är så pass gamla nu att man inte ska prata ålder längre. :)

Därefter for vi hem och åt gott före Så ska det låta och Talang. En däruppe och en därnere, vi som aldrig varit osams om några tv-program eftersom vi så sällan tittat på TV. Ålderstecken?

Men så vaknar man till en ny fin junidag, lördag och orörd dag. Vi ska bottensuga bassängen idag, vattnet har blivit rent ovanligt fort i år så vi kanske kan premiärbada redan på tisdag efter bastun.
Men så suger det ju i bonderötterna också:Rödbetor, palsternackor och morötter! Har inte tid att vänta på att baksidan skall bli fri från ved och full med odlingsbäddar.Precis vad som helst duger att odla i bara man odlar! Det måste vara ursprunget som ropar!
Kram

Jag önskar verkligen

en ljus framtid till alla som tar studenten i går, idag och nästa vecka. Stort grattis!

För övrigt känner jag mig väldigt dåligt uppdaterad på det mesta. (Jag har varit hos frissan idag och läst skvallerblaskor). Visste inte vilka filmer som är aktuella, visste inte att min favorit, Mickael Nykvist, förhandlar med Hollywood, eller att Helen Sjöholm förhandlar med New York, eller eller eller. Lite synd eftersom jag är eller var ordentligt intresserad av musik, film, teater och böcker. Är det ett ålderstecken?
Kramis!

Underbar sommardag

det känns som om man inte kan få nog av värmen, solen och lukterna! Det är helt fantastiskt och jag ska nypa mig själv varje gång jag gnäller över värme.
Något annat som gör mig väldigt mjuk, varm och patetisk (skulle Roger säga) :)Jag fick fuska där med för den fil jag lagt upp ???? eller vad det heter funkar inte.
Men visst är kortet fint?

4 år var han där och då var mamma viktig, han var nämligen en mycket kärleksfull liten kille! (Han läser inte det här i alla fall, så jag vågar säga som det var).

De här fotografierna har kommit fram i samband med att jag och min syster rotar i mammas och pappas gamla kort och album, det här är en förstoring som de hade hemma.
Men jag blir så nostalgisk, har ni tänkt på att man har förlorat den här lilla människan för alltid? Alltså Roger 4 år? Eller Suzanne 1 år eller Annelie 1½ år eller Joy helt nyfödd! Man får aldrig tillbaka tiden. Och faktiskt! Det gäller också människor med annan hår- eller hudfärg. Jag är helt säker på att man älskar sina barn lika mycket även om man kommer från en annan kultur, ras eller religion. Som vuxen har man alltid ett ansvar och det borde för alla innebära att ge sina barn möjligheter till ett bra liv, möjligheter att själva bilda sig en uppfattning, möjligheter att vara sig själva! Och respektera andra för att de är sig själva och har en egen uppfattning.

Självklart är man ledsen i dessa dagar, Ship to Gaza som blev så våldtagna och kränkta.
 Det som gör mig mest illa är att israelerna begår så mycket samma brott som många andra gjort mot dem. Är det då öga för öga, tand för tand som gäller? Måste man hämnas på barn för de brott som föräldrar begått? Alltså jag hyllar verkligen inte Hamas, tvärtom: jag trodde bättre om israeler, vilket ju också är en form av fördom.
Men jag kan inte låta bli att tänka på alla dessa små barn som ju inte gjort ett enda dugg ont och som nu får sota för alla vuxnas hat genom att svälta, vara dödsförskräckta, förlora nära och kära och till sist också sitt eget liv!
Finns det verkligen NÅGON politik i världen som är värd detta?

Tro nu inte att jag tror att jag varit en supermamma, tvärtom: det är mina och andras barn som lärt mig det som i dag är viktigast: Kärlek, respekt, positivt tänkande och sist men absolut inte minst: ödmjukhet.
Kramis

Ännu en solig sommarmorgon.

Det är något jag älskat i hela mitt långa liv, tidiga soliga sommarmorgnar. Tyvärr tar åldern ut sin rätt numera och jag vaknar inte längre särskilt tidigt. Men man får njuta av det ändå.
Tack älskade döttrar för fina kommentarer, jag blir så himla glad då.
Nu ska jag fortsätta i galenskapen Loppisen och göra i ordning långbordet käre maken fixat. Därefter bära ut ännu mera grejor.
Kan någon förklara hur man kan ha varit så korkad och bara handlat hem? På 32 år blir det väldigt mycket eftersom vi aldrig slänger något. Det kan ju vara en BRAHA-grej!

       

Snacka om BRAHA-grejor!!!                             Det här trädet skulle inte klara sig ute på vintern, men vi råkade glömma bort det och så stod det strax översnöat i sin kruka. Men överlevde helt uppenbart. Det var här i taklöksrabatten som jag plockade en hel papperskasse full med bara eklöv!
Nu har sotaren varit här och jag ska gå ut i solen igen.
Kram


Tisdag eftermiddag

och jag har fått så mycket sol idag att jag var tvungen att gå in och vila lite i skugga. Men det har blivit mycket gjort i trädgården, båda Flammantanzerna är nedklippta, några nyplanterade krukor, fönsterlådor till Lillstugan, parasoller framtagna, möbler utburna, målarplats klar m m. Ändå är det helt otroligt mycket kvar att göra!
Om man ändå vore lika stark som man var när det här kortet togs:
Ja, tyvärr. Nu har har jag försökt ladda upp bilder sedan i går men något är tydligen fel med blogg. se för det blir bara Error.
Återkommer. (idag är det onsdag em, men jag började inlägget i går ) :)Här kom bilden. Jag fattar inte skillnaden. Förut försökte jag ta bild från skannad fil, gick INTE. Nu fotade jag bilden med min kamera och satte in i datorn på samma program: det funkar.
Kan något tekniskt snille förklara för mig vad som är skillnaden?
Tillbaka till verkligheten.
På den tiden var jag alltså mycket starkare, orkade tre gånger så mycket och jobbade många fler timmar på dygnet mot nu. Det var alltså dit jag ville komma.

Idag har jag i alla fall klippt ned varpen med benägen hjälp av IngaMaj. Men vi råkade tappa 18 trådar ur solv, vilket innebar att vi fick trä tillbaka dessa genom 2 solv och 1 sked. Japp, nu är det klart och städade gjorde vi på kuppen.
Hemma har jag rensat eklöv! Om de vore något värda skulle vi vara miljardärer! Och någon lövsug funkar aldrig när man ska ha den, precis som alla andra maskiner.
Men det är otroligt fint väder och så varmt !
En riktig sommardag!

Jag håller tummarna för Karolina och Josefine!

Kramis

RSS 2.0