En vacker fredagmorgon

men inte lika vacker som 1962.
Måndagen den 28 maj fick jag mitt första barn, en vacker liten flicka! Vilken otrolig upplevelse - känslomässigt var man ju inte ett dugg förberedd - jag hade inte alls förstått att man ens kunde känna så djupt och mycket. Hon föddes kl 8.05, var 52 cm lång och vägde 3 895 gr och var så söt:



Här är hon ett år, min Suzanne Maria!

Varmt grattis på födelsedagen önskar vi alla (kvarvarande 2 st) här i Levsäng.

Några år senare när jag väntade mitt tredje barn så var jag riktigt rädd: " Man KAN bara inte få TRE friska och fina barn och jag har TVÅ friska och fina, alltså kommer det att hända något nu."
Det gjorde det inte, jag fick ett tredje fint barn och många år senare även ett fjärde fint barn. Alltså som jag fött till världen själv. Sedan har jag ju mina barn som jag fått så jag ser mig som en mycket rik mamma, mormor, farmor och svärmor.

Jag upptäckte idag att jag inte lagt in så många av de gamla korten i  datorn. Det är en brist som snarast skall åtgärdas. Det bästa vore ju att lägga in alla och föra över till den externa hårddisken men det är så mycket jobb så jag törs inte ens tänka på det.Kanske i vinter :)

Kramar till er alla, den största skickar jag till dig Suz! Ha en riktigt bra födelsedag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0