Hipp hipp hurra x4

Idag grattar vi våran Jonatan som fyller 9 år!
Här är han nog bara hälften av 9 år skulle jag tro, men samma charmknutte som idag!
För övrigt så har vi faktiskt kunnat jobba lite i trädgården idag, tack så jättemycket Eva, Leffe och Yvonne för att vi fått låna er gräsklippare igen. Det blir lätt panik så här års när 5 000 kvm gräsmatta får spelet och växer så det hörs. Och här har det varit det enda som hörts, någon gräsklippare har vi ju inte fått igång.
Men nu är det klippt och trimmat. Bara ogräsrensningen kvar :)

Mors dag!!!

Känns verkligen festlig i år eftersom jag redan blivit så uppvaktad trots att klockan inte ens är 9.30 på morgonen!!
En jättesöt liten mobil fick slarvan som slarvat bort den gamla mobilen. Tack så jättemycket käre maken!
Och det här gulliga hjärtat låg i en bok som min Suz skickade!
Jättefin, helt och hållet min stil och en favoritförfattare! Tack älskade dotter! Jag blev så glad!!!

Stor varm grattiskram

till min älskade förstfödda. Hur gammal jag än blir så kommer jag aldrig att glömma den stunden när mitt första barn föddes. Det var något helt unikt, man hade aldrig ens varit i närheten av sådana känslor som får för sitt barn! Jag var inte medveten om att man kunde känna så starkt.
Hon var så otroligt söt med sin mörka hårtofs och marinblå ögon. Så hade min moster Helga stickat ett rosa babyset i spetsmönster, klänning, små byxor, sockor, tröja och mössa. Av min faster Renja fick min Suz en vit liten päls med lika mössa och hon var så söt när vi åkte hem så folk tittade på oss.
Idag är hon själv en stolt mamma över sina duktiga barn - och jag! Jag har fått lära mig att kärlek inte har någon gräns, den räcker till fler och fler och bara växer och växer!
Ha en riktigt bra födelsedag Suz, jag vet ju att du ska jobba inatt men innan dess hinner ni fira lite!
Så fin!!!

Hinner absolut ingenting

längre bara för att allt jag gör numera går så sakta. Började med att dreja fransen på pläden igår, men orkade bara halva? Det har väl aldrig hänt förut? Måtte det vara influensan, inte åldern :) För jag behöver verkligen orka jobba på för att hinna ikapp.
Jag trivs inte när det är så här rörigt, men det finns andra som stortrivs med livet :) (Ursäkta Sandra, nu visar jag fötter igen!!!)
Den sista bilden visar garnet som käre maken själv valt och köpt till sin blivande långa damastpläd. Snyggt tycker jag, ska mönstras med stjärnor.
Igår ringde vi och grattade Josefine på hennes födelsedag och nu passar jag på att gratta henne här!
Hon visade mig världens mysigaste gård som de är spekulanter på. Hemnet.se, Kalmar län och Oskarshamns kommun, Döderhult, Applerum.
Applerum Norrgården
Bilden ger absolut inte rättvisa, tomten är helt underbar och huset har stor potensial. Hoppas att det blir deras.

Nu är det ett tag sedan jag vann något :)

Har inte heller deltagit i så många utlottningar, men nu ska jag vinna tänkte jag: Se HÄR: Och vad är det som jag gärna vinner?

Förvånar det någon? :)

Alltså hur kul är det?

På en skala 1-10 att vakna med rejält ont i halsen och feber?
För det första: jag skulle ha vattengympat sista passet idag, för det andra: vi skulle storhandla, allt är slut, för det tredje jag skulle köpa garn och börja med den sista pläden för det här passet. Jag skulle jobba med alla blommor, allt ogräs, allt gräs, städa husvagn, stryka världens jättetvätt, städa lite inne kanske det finns ett stort behov av. Och så orkar jag absolut ingenting.
I går var Joy hemma och var ledig, så fick vi storfrämmande till frukost:
Matchvinnaren, målgöraren och tillika fiskare!
Sin far upp i dagen!
Ett av de bästa inköpen i Bollnäs: Afrikas blåa lilja, med tre knoppar i!
En sak har jag i alla fall orkat med (av nöden tvunget) att omplantera två tomatplantor som käre maken köpte i Tidan i går.
Nu ska jag vila en stund.

Igår sken solen hela dagen

men vi satt i bilen och körde hemåt. Det tog hela dagen inkl stopp för mat, loppis samt Ikea :)
Hemma var allt så bra, stort tack till vår kära Yvonne som tittat till hus och katter varje dag, samt till Joy och Therese som tittat till blommorna.
Bildkavalkad från Koldemo.
Jag tyckte att jag tog så mycket kort, men nu hittar jag bara en massa kort på alla söta hundar :) Polly var helt omöjlig att fånga, hon rörde sig hela tiden. Robin fick hålla henne men då såg hon konstig ut. Så satte jag upp henne på bordet, då gick det bättre.
Men vi har haft det underbart, fått krama alla, umgåtts och haft det bra.

Vissa ställen är totalt underbara!

Dit hör lilla K och Mobackes i Bollnäs! Att vi sedan hittade en helt underbar butik också var jättekul. En väldigt fin blandning mellan, nytt (shabby) gammalt (shabby) vintage och antik. På de här ställena skulle jag kunna göra av med flera tusen lätt som en plätt : ) I morgon förmiddag börjar vi så sakta rulla hemåt. Med mig i bagaget har jag en Dr Westerlunds doftpelargon, en Mårbacka samt ännu en gammal sort som jag f n glömt vad den heter + det bästa av allt: Afrikas blå lilja!! Glad-glad är jag.

Alltså!

Jag har åkt fyrhjuling idag! Inte kört utan varit passagerare. Annelie körde och vi åkte ned till halvön och kollade på deras campingplats med grillplats, hängmatta och otroligt vackert vid Ljusnans strand! Man lär så länge man lever!
Ha en bra kväll!

Här slår som vanligt diskussionens vågor högt i tak!

Jag som är så mycket ensam hemma behöver verkligen vädra ut tankar och tyckande ibland, härligt!
Idag skiner solen från en i stort sett molnfri himmel och jag hoppas käre maken tar lite ledigt från brygg- och flottebyggande så vi kan nosa fram någon liten söt loppis :)
Jag har ju glömt kamerasladden hemma så alla bilder jag tar här får ni inte se förrän vi återvänt till hemmets lugna vrå. Vilket vi kanske gör redan på fredag, det är ju faktiskt mycket att göra hemma också. Framförallt behöver vi ju få igång gräsklipparna och bassängen. Och få färdigt de stora odlingsbäddarna :)
Ha en fortsatt bra dag!

Vi är Arbrå

heter en bok som två tjejer från Arbrå har gjort. Den innehåller foton och reportage om livet i Arbrå under ett år och den är jätterolig att bläddra i. Min kära dotter och hennes familj och gård är naturligtvis ordentligt representerade i boken, men de är ju riktiga linslusar också :) Gårdagens Ljusnan innehåller reportage med bilder på hela mittenuppslaget om deras kosläpp i lördags och i går satt dom i en intervju för Bollnästidningen i 3 timmar! Ja, ja det är ju bra för verksamheten med publicitet :)
Häruppe mår alla toppenbra och är jätteglada för nya bryggan och flotten som käre maken håller på att bygga. Han blev faktiskt klar med bryggan i går och idag är det flottens tur. Den blir lite knixigare för det ska ju vara räcke på den också. Därefter får Micke ta till de stora maskinerna och fara ned till Ljusnan och sjösätta. Invigning får nog vänta till dess det är lite varmare.
Ikväll ska vi besöka Robin och Hanna i deras nyinköpta hus, ska bli kul! Så har vi ju lilla K och Erikshjälpen troligen torsdag.
Ha en bra dag, nu ska Nellie o jag spela lite spel :)

Riktigt roligt

med pinfärska hälsningar från Molly som jagar älg för fullt och är en mycket lycklig hund!

Måndagmorgon i Arbrå.

Mulet, kallt och regnigt. Alla fina barn är i skolan, käre maken och Annelie är och köper virke till bryggor och flotte. Brr, det känns kallt att tänka på bad i Ljusnan, men det blir förhoppningsvis varmare.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och krama de små gosedjuren!

Mysig lördagsfrukost

tillsammans med ungdomar! Mirijam, Olivia, Per, Joy och Stefan. Mycket trevligt. Därefter till Skövde och vilken affär tror ni att vi besökte? Jo, en överfull Ur&Pennbutik! De har haft massor med kunder hela dagen, vilket är mycket lovande inför framtiden. Glass i Hajstorp med sista punkten på utflykten, en härlig dag har det varit.
Mimmi, Olivia och Per åkte på bröllop, se vad fina de är: (fast Per vände sig om precis när jag knäppte)!
Våran älskade och vackra Mirijam!
Och jättesöta Olivia med pojkvän Per, direktimporterade från Arjeplog!
Hoppas att de får det riktigt trevligt på Sofias bröllop.
Käre maken har åkt ned för att handla lite gott att grilla. Yvonne, Stefan, Joy och vi två gamlingar ska mysa på altanen i kväll.

Fredag kväll, en underbar skymning.

Är mjuk och värkfri efter ett härligt bastubad med käre maken, älskat barnbarn och en god vän. För en gång skull latmansmat, pizza med gott rödvin. Härliga diskussioner, tänk att man bara glömmer tv trots att det är Så ska det låta, Talang m m. Det är ju så himla mycket roligare med socialt umgänge! Ha en fortsatt bra fredagkväll!

Gårdagen blev aningen hektisk

På förmiddagen hjälpte Mimmi mig med stora lavendelrabatten, stort tack kära unge! Och jag själv rensade klängrosen och lite annat som jag kunde göra stående. (Mina knän är fortfarande blåslagna!) På eftermiddagen åkte vi in och fikade med Joy, Mimmi ville se affären och träffa Joy. Helgen kommer ju att vara ännu mer hektisk, Mimmi åker ju härifrån redan vid 12-tiden och lär väl inte återkomma förrän vid 3-4 tiden på natten. Hon ska ju hjälpa till med bröllopet.
Nyss fick jag oroande rapporter. Våra grannar, som är bortresta, har haft inbrott och det dom i första läget vet är att alla cyklar är stulna. Detta måste alltså ha hänt i går kväll eller i natt. Och i förrgår när jag satt här vid datorn så kom en vit skåpbil in på gården och åkte sakta, sakta runt och sedan härifrån. Två män satt i bilen och nu börjar jag misstänka att de rekognoserade.
Ännu en överlevare. Den här fick vi av våra barn i somras när vi firade silverbröllp och sedan blev den bara stående i växthuset. Kom upp och såg likadan ut igen!

Hur glömsk får man egentligen bli?

Igår ringde jag ett antal gånger för att gratta vännen Majlis på födelsedage, ingen hemma och jag har tappat bort min mobil och Egon var inte hemma. Okej, då ringer jag idag då-ingen hemma nu heller? Jamen visst de är ju i Göteborg och är barnvakt, det har dom ju talat om flera gånger. Jag får gratta henne när hon kommer hem.
Vi har varit till Skövde idag med Mimmi och fikat med Joy. Mysigt att kunna göra det utan att åka 44 mil tor. :)

Alltså jag vill poängtera:

Jag var inte alls arg på något sätt eller irriterad igår, det var ju den där dumma knappen som jag råkade trycka på och inte vet vilken det är. Det har ju hänt förut. Idag såg jag att det såg ut som om jag menade alltihop v'äldigt kraftfull, men så var det inte. Jag står för varje ord, men inte den grova texten :)

Är trött, glad och ledsen på samma gång.

Har ont i de kroppsdelar som small i backen i går, med kraft! Men jag har ändå försökt rensa rabatter, grusgångar m m, omplanterat småblommor, tvättat sommarkläder, vävt 1 meter, gråtit flera floder, pratat med 3 av mina älskade döttrar och med min älskade son. Han är faktiskt enormt bra i det här, hjälper Therese hela tiden, kör möbler, tröstar, följer med in till Thereses mycket sjuka mamma, ordnar och donar. Ledsen, men har ändå klarat att ge Rasmus ett fint hem och framförallt ett riktigt fint pojkrum. Det är lite konstigt att man är stolt över en son i skilsmässa? Men riktigt så är det inte. Jag är stolt över hur stark han är trots att han är genomledsen, kränkt, förödmjukad och fortfarande egentligen inte vill skiljas. Men han har gjort ett jättejobb och han jobbar stenhårt med sig själv dessutom. Hoppas, hoppas att han träffar någon trevlig och bra singelkompis med barn så de kan göra lite roliga saker i sommar. Det måste ju faktiskt inte vara en tjej, det kan också vara en ensamstående pappa precis som Roger. Huvudsaken är att de har kul ihop och man har någon att prata med, skratta ihop med, ringa till när sorgen brottar ner en med jämna mellanrum. Alla som drabbas har det ungefär lika dant, vissa saker är vassa som knivar, andra saker är som fallande stenblock, men det vanligast är kniven i magen. Den som gör att man måste vika sig dubbel därför att det gör så ont!!!!!! Vi är i alla fall stolta över hur mycket du har klarat på väldigt kort tid; vi vet att du inte är oskyldig, vi vet att Therese har lika stor men annorlunda skuld. Vi hoppas på att ni kan fortsätta vara vänner och föräldrar på ett mycket moget sätt.God natt, sov gott!


Jag upphör aldrig att imponeras av naturen!

För några år sedan så köpte vi ett par små träd för att ha i krukor. Något år senare köpte vi ännu ett. De har i stort sett skött sig själva och den lilla skötseln vi skulle ge dem var att ta in krukorna på vintern. Vilket vi givetvis glömde bort. Men varje vår har de snällt och villigt åter börjat knoppas och slå ut och bli lika vackra igen. I höstas skulle dock käre maken slå alla rekord och komma ihåg allt vi brukar glömma, så han ställde in de tre träden i jordkällaren. Sen glömde vi bort dem helt och hållet. Kom ihåg dem i morse (alltså 10 maj) och då gick han genast och hämtade dem. Inte en enda droppe vatten har de fått på hela vintern, bara sval och mörk kyla. Så här såg de ut när de kom ut:
Torra och ynkliga, men levande och fulla i knopp. Den ena hade haft ett tussilagofrö med sig som kämpat enormt för att kunna växa och leva, i en annan grodde en mycket blek och smal maskros. Det tredje tror vi är dött, men jag har klippt det och vattnat så avvaktar vi. Just nu står alla tre i ekens skugga, för att inte brännas upp av solen :).
Naturens under trots människans blunder!

Tisdagar är jag inte så förtjust i.

men det får ju gå ändå. Jag är ju väldigt förtjust i den härliga solen som skiner så mycket nu. Roligt är det också att börja tömma växthuset på övervintrarna - nu får dom klara sig på altanen. I går tänkte jag slänga det stackars döda olivträdet och ser till min stora glädje att det kanske ändå inte är helt dött. Se här:
Något har hänt med vår kamera. Macron fungerar inte och nästan alla bilder blir suddiga. Men ni kan ju se det nya lilla bladet i siluett.
En blommande överlevare.
Den stora citrusen som jag hade i famnen när jag föll i går.
Ser ni de vackra olikfärgade bladen? Jag gillar verkligen blad, speciellt mångfärgade.
Joy! Jag vet ju inte vilka älsklingar som ringer till dig?
Kram alla!

Länge sedan jag satt inne och tävlade.


Men nu gäller det ett vackert flintasmycke och det är: HÄR: som utlottning sker. En väldigt fin blogg som heter Atelje Skogslyckan.
Jag jobbar ju mycket just nu med att flytta växter från ett kokhett växthus till en nästan lika varm altan. Bär och släpar på höga tunga både växter och krukor. Såg ej fällan käre maken lagt ut i form av en sladd som satt i väggen och därför låg ungefär 10 cm upp i luften. Perfekt snubbelsnöre och jag hade bägge armarna hårt lindade runt en stor kruka med ett stort, nyplanterat citronträd ca 80 cm i omkrets och ca 50 cm hög. Jag for som en timmerstock rakt i backen och slog hakan i krukan, knäna i backen. Den nya jorden for ut, ena knäet är jättesvullet och bankar o värker. Jag kan tala om att det inte var riktigt rumsrena tankar jag tänkte då. I över 30 år har jag tjatat om alla sladdar, slangar och annat skrot som ligger överallt och som måste vara där för han ska fortsätta en annan dag med det som påbörjades igår. Surt, mycket surt när det gör som mest ont. Kunde inte heller var med på vattengympan idag, ännu surare!

Årets vackraste vårsöndagmorgon!

Men för Joy började inte dagen bra. Strömlös järnväg mellan Skövde och Töreboda innebär att pendlare inte kommer till jobbet! För Ur&Penns nya butik i Skövde är det inte så bra om inte chefen kommer för personalen har inte hunnit lära sig riktigt allt, även om de är superduktiga! Som tur är så har ju Joy både eget körkort samt en bror och en far med bil och körkort. Mor också. Så det är bara att slå Ole dole doff och så får den köra som förlorar :)
Några av blommorna som anlänt till affären, den söta lyckoklövern till höger är från Therese.
Och här är den mycket trötta bc:n. Hon somnade i fåtöljen hemma i går kl 17.30, vaknade och åt lite mat, somnade, vaknade och pratade med någon älskling i telefon, somnade, vaknade och gick och lade sig 2130. Somnade och sov i ett sträck till kl var 8.30.
Jag börjar tro att hon är väldigt trött.
Men ändå är ju det allra värsta över. Fr o m igår kan hon ju komma hem i skaplig tid - alltså runt 18.00 alla dagar som hon inte har stängning. Dessutom ska hon ju inte jobba mer än en lördag i månaden, så det kommer att gå bra bara starten är avklarad.
Vi passade på att hälsa på våra gullingar i Gullspång igår på vägen till Kristinehamn. Det blev alltså bara ett puss- och kramkalas på 5 minuter, sedan på språng igen. Jag hade köpt en söt kjol o blus på Tradera till Mikaela och hon blev som vanligt jätteglad. Hon är verkligen en liten tjej med stort klädintresse!
Jennie Dahlberg Jonsson
Kortet har jag snott från FB, det är Jennas profilbild, men den är så bra så jag måste ha den :))
Idag blir det enbart jobb i en väldigt försummad trädgård.
Och det har det blivit, men har inte ens hunnit en kvadratmeter!!!!!!

Hemma vid grillen igen!

Töreboda-Kristinehamn-Skövde-Töreboda. Hämtat en fåtölj och sålt en hammock. Plockade därefter upp chefen och tog med henne hem :). Alltså våran unge!!! Här chefas det inte av någon annan än mig!!! :)))
Nu blir det grillade kycklingfileér med purjolökspotatis och ceasarsallad! Mums! Yvonne kommer också över. Det känns som om de allra värsta orovibbarna börjar ge vika. Nu har man fått klart besked på flera fronter, lite positivt, mer negativt, men ändå: klart besked! För mig är klart besked mycket bättre än ovisshet även om beskedet är negativt!

Livet består av kraftiga svängningar!

Just nu kommer jag direkt från Vävloftet, har vävt på mina 6 meter rips så svetten har lackat. I förmiddags var jag till Skövde för att fota Ur&Penns öppning. Roger har just varit här och hämtat tv:n till Rasmus som vi hämtade i Skövde idag. De har skrivit kontraktet på försäljningen idag och han och Rasmus var på väg till kompisar för att grilla och ha lite fredagsmys! Och det ska vi med ha! Tillsammans med kära vännen Yvonne som tillbringar en hel månad här i stugan och är nybliven pensionär. Joy ringde precis nu och var så nöjd. Full rulle och raka rör i Skövde! Mycket kunder och hur kul som helst! Skönt att allt gått vägen och nu är de igång. I morgon åker vi till Kristinehamn och hämtar en fåtölj som Roger har köpt på Blocket. (Vi vill ju kolla lite loppisar också, passar bra!)
Ha en skön fredagkväll med mycket mys!

Öppet!

Ur&Penn i Skövde har öppnat, hjärtligt välkomnade av Skövdeborna och av oss givetvis. Vi var där, vi har hälsat på alla och affären är jättefin!
Här butiken och Ur&Penns nya stjärngäng! Lycka till!
Skövde, bild tagen från Billingebergets utsiktsplats.
Goda vännen Yvonne med kameran i högsta hugg!

En sedelärande berättelse:

En liten flicka var irriterad på sin mamma. Hon tyckte att mamman alltid hördes och alltid var för sen med allting. Så skulle de ha en pjäs i skolan/fritids/dagis och den lilla flickan skulle vara utklädd till katt. Mamman sydde kattdräkten ungefär en timme före pjäsens början, de kom naturligtvis försent och den lilla flickan smög in på scenen iklädd sin kostym. Och mamman reser sig upp och ropar: hej älskling här är vi, stolt som en tupp. Varpå flickan skämdes därför att de kommit försent och att alla uppmärksammat detta i och med att mamman varit så stolt och ropat.
Jag fick den här historien berättad för mig av den lilla flickan. Jag förstod liksom inte felet utan började skratta och sa: vilken härlig människa din mamma är! Den lilla flickan sa: tycker du? Är hon? Och plötsligt så förstod hon vad jag menade och höll med.
Men hon hade sett på sin mamma med omvärldens kritiska ögon och förstått vad en del människor tyckte. Idag ser hon på sin mamma med helt nya ögon och är stolt över att hennes mamma är så härlig och så ovanlig!
Men hon var ändå så liten då, ni alla som är vuxna och mer eller mindre skäms för föräldrar eller anhöriga. Läs detta och förstå innebörden. Alla kan inte älska alla, det är inte fel att var olika, tvärtom: det är något som vi måste värdesätta istället för att baktala.
God natt och sov gott!

Det är inte roligt

med så här kallt väder i maj :((, men det är klart: det har ju varit värre. För många år sedan när jag gick en textil utbildning i M-stad så körde jag fast i snö på ladugårdsbacken den 2 maj. Det året hade det varit i snitt -25 hela januari och februari + ett snödjup på närmare en meter. Den absolut värsta vintern som jag varit med om. Men det är ändå inte snö man vill tänka på i maj! Då vill man vara ute, rensa, kratta, så! Men lusten är inte vad den borde vara när man måste springa in med jämna mellanrum och värma sig samt hålla eld i spisen. Hoppas på bättring, ha en bra torsdagkväll.

Vänner är hårdvaluta!

De tillhör världens absolut bästa! Förutom våra barn, givetvis, som alltid, alltid är BÄST! Ja, alltså de är inte bäst i allting men de är bäst i min värld! Jag älskar dem inte för att de är mina barn och bäst och vackrast, utan bara för att de är bäst, vackrast och MED alla deras fel och brister :)
Jag är innerligen glad och tacksam över:
mina barn,
barnbarn,
mina vänner
att jag är "frisk"
att jag har familj och vänner
att jag får leva och glädjas med alla mina intressen; hantverk, färg, växter, natur och kultur, musik, böcker, skönhet, mjukhet, friskhet   ....... ja, precis allt som gör livet så berikande och så värt att leva!
För att förtydliga det hela så talar jag om att detta i all högsta grad även gäller blivande barnbarnsbarn, barnbarnbarnbarnsbarn m m!
God kväll!

Glädje mitt i allt elände.

Vad tycks om de här sötungarna? Mikaela, nyss fyllda tre år med lillebror Enyo som snart blir två månader.

Vi ska äta frukost med Roger.

Deras hus är redan sålt, det tog alltså inte ens en vecka! Och han tycker det är så vemodigt, vilket vi med givetvis. Men livet förändras, människor förändras, ens egna värderingar förändras också. Jag tröstar mig mitt i eländet med att vi i alla fall lever allihop och att livet måste gå vidare. Joy rapporterad kl 21.00 i går kväll att hon var på väg hem och att allt hade gått strålande bra. Vet däremot inte om de hinner få färdigt till fredag för det är många varor och annat som fattas. Hon är i alla pigg som en lärka och lycklig över sitt jobb :))

Det känns som om

hela världen är upp och nedvänd. Nya besked, ny oro och man är tillbaka i den hemska tiden för fyra år sedan när varje telefonsignal innebar ångest och oro.
I vilket fall som helst så har Joy nu börjat sitt jobb i Skövde. Hur det går har vi inte en aning om för hon har inte hört av sig än.

Idag har vi deklarerat.

Det tog exakt 2 minuter för två deklarationer i två datorer :) Nu sitter vi här med varsin kvittens och har inte behövt betala mer porto än elen till datorerna. Egon får tillbaka lite pengar, jag får betala 165 kr så det är väl inget att gnälla för.
Joy och Roger har åkt till Ikea för att inköpa lite av livets nödtorft. Och jag gör absolut inget. Har ont i foten och även i vä knä. Det känns som om det är inflammerat och foten är svullen igen. Shit är det.
Här är flyttlasset från Nyköping. Inte riktigt lika stort som Annelie och Mickes var för några år sedan :)
Och så här ser Joys nya hem ut :)
Trött och blek BC som väntar på sin nya soffa utanför Kyrkornas i M-stad. Det är ju inte precis varje dag som man ska öppna ny affär och packa upp alla varor som sedan skall säljas. Att man under den tiden utbildar tre anställda gör ju inte saken lättare. Men jag har ju förstått att mina döttrar inte alls har för avsikt att göra sina liv enkla och lätta, snarare tvärtom :) Men de är väldigt duktiga allihop och jag är som vanligt ödmjukt stolt.(Gäller naturligtvis sonen också och självklart alla mina fina barnbarn).

RSS 2.0