Glömde ju något viktigt!

Ett gott råd till er alla som har bekymmer med andnöd:
 
  
 
Hur larvigt och effektivt som helst! En plastflaska, lite vatten, en pvc-slang, en hink för att komma upp i läge för att vara rak i ryggen och så hämtar man in luft genom näsan. Mycket luft, man fyller sina lungor efter bästa förmåga, så andas man ut via röret ned i vattnet! Det är ingen underkur, man får hålla på varje dag, inte lång stund men flera gånger (jag gör 10 andningar ca 6 ggr per dag) och jag mår så otroligt mycket bättre :) Får in massor med luft, kan syresätta varenda liten por :) slipper andnöd, slipper att undra varför man har kramp i benen varenda j.....a natt, varför , varför , varför. Alla "små" bekymmer (t ex kissa) är inga bekymmer längre, allt knallar på som det gjort i alla år förut! Då medans jag i lugn och ro rökte och inte brydde mig (översatt inte förstod, inte visste).
En annan sak, påtänkt senare: på vårdcentralen idag fick jag ju en akutläkare. Det visade sig vara en at-läkare från Polen (tror jag), en tjej som heter Linda. Och var hur duktig och trevlig som helst. Hon berättade för mig att Karin var hennes "ledare" och att hon gick vidare på sin utbildning till distriktsläkare. Karin Hedbrandt, min vanliga läkare, hur duktig och bra som helst,, den bästa läkare jag träffat i hela mitt liv och jag blev så glad: att hon vidareutbildar fler läkare är ett friskhetstecken :)
 

En sådan jättefin bild idag

på Signe, mammas eller pappas knä (jag tror det var pappas) :)
Åh vad man längtar efter att få snusa på henne, höra henne andas, se henne leva<3 Nyfiken är jag också på vad som ska hända i livet med någon som får så otroligt mycket kärlek från alla håll och dessutom har så himla fina och ansvarstagande föräldrar? Jag hoppas att jag blir mycket gammal :)
Men det sista där är väl knappast troligt :) Idag har jag påbörjat pencillin mot borreliatecken. Dessutom fått ett frikort igen, på bara de sista 3 månaderna, det är väl i alla fall personligt rekord? Kärringgnäll :)
 
Det är väldigt varmt här, trots att det regnat mycket nu ett par dagar. Men i Norrland är det värre, undrar om de norrländska bergens gudinnan står och lipar åt dig Mimmi? (får väl tala om att jag skojar, för säkerhets skull :))
 
Vill också gärna tacka för goa kommentarer, Robin, Joy och kära vännen Lilian! Om ni bara visste hur himla glad man blir när det vimplas för kommentar :) Det är inte så att man vill hysta in beröm, snarare svar - alltså kommunikation! Icke att förglömma mina kära syskon, både bror och syster :)

Idag har vi varit på Ikea. Hade vi ens anat hur bra vädret skulle bli hade vi väl aldrig någonsin följt den plötsliga ideén om att åka till Ikea. För att köpa hjul- som alltså inte ens fanns där längre :( Men ok! Det är längesedan vi var där och både servetter och värmeljus börjar sina :) Sedan kunde vi också ta med oss en alldeles gratis tipsbroschyr om hur man fixar en smart klädkammare. Ja, just det! Klädkammare. Not walk in closet. Klädkammare, pytteliten, dåligt inredd men ack så himla användbar

Alltså. Nu blir jag så trött på min dator :(
 
 
 

Regn o rusk, även blixt och dunder.

Men den här dagen är ändå så vemodig så det spelar inte så stor roll. Men en sak vet jag säkert: sorg över levande är så mycket värre än sorg över döda. Att dessutom känna sig helt maktlös, helt satt ur spel? 
Nog. Nu ska jag ta itu med all glädje som ändå finns och trotsa regnet med att känna glädje över att det ändå är sommar. Någonstans måste ju gränsen dras och!! jag har klarat att andas hela dagen i dag med :)
 

Efter 32 år är det inte längre ren sorg

utan mest en vemodig undran: vem skulle du ha varit idag om du fått leva?

Så måste jag ju tacka Robin o Hanna

för den fina bilden på Signe, jag blev så himla glad. Men! Tyvärr gick den inte att kopiera :(
 
Detsamma gäller bilden på fina-fina Joel när han spelar på Vårkonserten i Arbrå. Jag hade så gärna velat visa hur fin och duktig han är, men så långt funkar inte dagens teknik. Inte i min värld i alla fall :(
 

Idag har vi ännu ett födelsedagsbarn!

Min älskade etta som firar sin födelsedag i Oskarshamn med fina Josefine! Stor grattiskram käraste dotter och jag är så glad att du finns och är den du är<3. Hoppas att din dag är just så bra som du önskade och krama Josse och Robban!
 
 
Det här är ett av mina favoritkort: min Suz, min Josse, min Pappa och min Linus! Så himla fint och jag tror det är mamma som tagit kortet. T o m pappas Aftonblad finns med :) När vi tittade på de här korten förra året så sa Josse: Åh vad mamma är fin i den dressen :) Och jag kan ju inte säga något alls, jag är verkligen jävig :)
 
 

Att äntligen, äntligen

kunna andas igen! Det är knappt jag vågar säga så, men nu har det varit superbra i flera dagar och då passar jag ju på att träna järnet :)
Förutom min fina familj så har jag ju också ett antal sådana här att glädjas åt:
        
Färska             rosenbukett                     pelargon        Ruthblomman                  påsk               myrchene       så sist men bäst
margueriter      på mors dag 2013         övervintrad    som blommar jämt          orchidé                                  mitt fina fina
 
olivträd som jag fick av Suz förra året och som har överlevt och växer så det knakar :)
Hoppas det gick bra med tåget Joy och att du får en bra dag i Malmö :)
 

En enda bild gick att kopiera, men jag är glad för den :)

 Nellie o Signe <3, faster och brorsdotter :)
 

Nya lyckotårar :)

Bild: Här är jag i den först av många dialoger med våran vackra Signe.
 
Här är älskade tvåan med sitt första barnbarn, lilla supersöta dockan Signe:)
 
Bild: Titta vilken fin bild jag fick på morsdag av min son, skickar den vidare till min mamma Siw Gustavsson.
 
Och här är bilden som min älskade tvåa skickade till mig :)
 
Det blev en helt underbar Mors dag trots att några saknades.

Glad fortsättning på Mors dag!

Den här vackra buketten fick jag hemsänd av min älskade etta<3
 
Helt underbar! Stort tack kära dotter!
 
 
Och den här sötingen kom Virre, Jari och pojkarna med för en stund sedan :) 
Nu körde bästa vännerna in på gården och jag ska sätta på kaffe :) Fortsatt fin MorsDag allihop! Särskild hälsning till nyblivna mamman Hanna!

Ja, må hon leva, ja, må hon leva!!!!

Stor varm grattiskram till våran vackra Josse på hennes födelsedag idag <3.

 
Bilden tagen vid Kolmården och jag, Rasmus och Robert har slunkit med. 
 
Så vill jag givetvis ge en blomma till min kära kära mamma, som dog 20 april 2007. Och det här gåvobrevet är tillägnat hennes och ger svältande barn 50 portioner nötcreme, speciellt framtagen för undernärda små kroppar. Och min kära mamma som var ett fosterbarn med svår uppväxt hade alltid ett speciellt hjärta för barn.
 
 

Ännu en härlig majlördag!!

Och det toppas av en liten Signe! Så vacker, så vackert<3
För övrigt så har det varit "trädgården" som gällt. Alltså gräsklippning, rensning och med mera, mycket mera :(
 

Nu gör jag ett nytt försök :)

 
Yes!!! Här är hon, lilla underverket! 

Ber om ursäkt

för att jag måste ta bort bilden på vår söta yngsta familjemedlem, men det fanns orsak. Ny bild har jag inte lyckats få, tyvärr, för hon är verkligen något att få se: en liten supersöt babyflicka och jag är så tacksam över att ha fått uppleva detta. Återkommer med nya bilder. 
Givetvis har jag sett Let´s Dance och givetvis tycker jag att rätt deltagare är i final!!! Det värsta är att jag inte ens själv vet vem jag vill ska vinna :)
 

Onsdagen den 22 maj föddes den här lilla sötnosen med en vikt på 3,3 kg och 50 cm lång

 Här var en bild förut.
 
Kommer troligen att få heta Signe Nyström och hon är mitt allra första barnbarnsbarn. Stor och varm grattiskram, Robin och Hanna! Och massor med lycka till!

Jag har pratat med min Robin idag.

Han lät rädd, orolig, trött men otroligt lycklig över något som jag ännu inte har fått tillåtelse att berätta: Bara, bara vara lycklig över<3
 

Snälla, snälla!

http://blog.unicef.se/2013/05/23/tusentals-barn-fast-mitt-i-striderna-i-syrien/
 
Läs den här länken och försök hjälp till i mesta möjliga mån. Varje liten enskild krona får ett stort värde tillsammans. Vi är världsföräldrar för Unicef och igår ringde dom och meddelade att genom vår futtiga hundralapp varje månad så har vi lyckats hålla 32 småtöser i skola <3. Så då förstår ni att små pengar räcker till väldigt mycket. Dessutom räknas ALLA barn i världen in i Unicefs budget, även barn i Sverige som har det svårt.

Skulle så gärna vilja veta och ha kontakt med

min älskade son och sonson. Skulle vilja sitta med dom båda och gärna Henrietta och bara prata. Det har blivit så mycket fel, det fungerar inte utan att prata ansikte mot ansikte. Ledsen.

En kväll i maj!

Årets absolut vackraste och härligaste månad. Och jag är väldigt tacksam och glad, lycklig över allt grönt, lycklig över min fina stora underbara familj, lycklig över att jag överhuvudtaget får uppleva ännu en vår och glädjas över allt. Men jag är ju jag. Och jag är så himla trött på att vänta på den väntade babyn :(, undrar då vad föräldrarna känner? Sedan är jag väldigt ledsen över att jag inte kan bestämma en enda millimeter över mina vuxna barn, jag skulle så gärna vilja befalla dem: bry er, vi finns fortfarande, grr, grr, grr! 
Så har jag pratat med min  älskade Josefine. Hon mår bra, hon kommer hem till Nationaldagen. Naturligtvis har jag också pratat (i tankarna) med min älskade Joy, den trognaste människa jag någonsin träffat :)) hon kanske kommer hem till Mors dag, ännu ett glatt och förväntansfullt leende :)
. Och jag har pratat med käraste vännen Lilian som alltid har en läkande inställning och får mig att skratta gott. Så nu, när jag sitter och skriver så förstår jag ju ändå att livet är ganska bra. Och att sår kanske läker.

Så var första semestermålet och bokat för oss

och 7 jättetrevliga gäster; välkomna ombord. Biljetter och annat roligt kan betalas via kortdragare på båten Sandön och buss är beställd för hemfärden. Mat och sovrum i Levsäng är gratis i utbyte mot ett trevligt dygn i jättetrevligt sällskap. Gå gärna in och läs den här länken.http://www.gotakanal.se/Documents/Gotakanal/Turlistor%202013%20SWE_high.pdf

Rackarns också, nu måste jag ju fortsätta :)

Först två goa röster emot ett bloggslut, därefter en annan "bloggtant" att hänvisa till vad gäller inköp av en fåne :) http://tygodamm.blogspot.se/ Läs och le!
Vi var till Lidens handelsträdgård igår, Käre maken, Yvonne o jag. Jag fick en jättefin Heliotrop på stam av käre maken i morsdagspresent :) Så köpte jag en Appleblossom + två Mårbackor efter jag fick slänga mina fina p g a sjuk jord :(
Så det tänkte jag pyssla med idag (plantera i större krukor och placera). Några nyheter från Arbrå tycks ju dröja, förstår inte Hanna riktigt hur vi väntar????

Väldigt mycket här i livet handlar om...

ge och ta. Och min blogg har jag ju liksom inte varken gjort eller vågat själv!! Men jag vågade anta utmaningen och jag har skrivit för mina nära och kära, mina åsikter (kanske för lite) och tyvärr ibland för nära och för utlämnande.
Nu tror jag att det är dags att ge vika: för, tvitter, instagram mfl och jag känner att jag orkar liksom inte ge mig in i teknikstressen än en gång. Jag ger upp, jag lägger mig, ger mig, viker mig ------ vill inte mer men inte utan protest:; 

B

 

Frihet!

Gäller också blogglandia. Är man fri så är man inte köpt :)

Danmark vann!!!!

Stort och innerligt grattis<3.
Och av någon underlig anledning känner vi att det är på g ikväll, alltså att det är babytöser på g<3. Önskar er innerligen så mycket glädje och ingen sorg, men jag vet ju att det här med att få barn också innebär många tårar, tunga stunder och så mycket kärlek, ljus och värme.
God natt och sov gott mina nära och kära och självklart alla andra :)
 

En helt otrolig 16 maj!

33+ på altanen, det var problem att vädra ut :) Växthuset fick jag öppna tvärdrag :) Men i övrigt en helt underbar dag. Och! Jag har mått så bra, kunnat andas, kunnat jobba obehindrat :) Det som störde idag var ju att vi inte kunde åka till Gullspång på loppisen, men Lilian fick inte ledigt och jag har ju trots att jag andats obehindrat haft problem att gå :(
I kväll har vi ätit ugnsbakad torsk med jättegod sås hos kära grannen Yvonne, det är exakt rätt längd för mig att gå :) Så har Jocke kommit hem och lämnat sin nyköpta båt här tillfälligt. Så kära vänner! Allt är under kontroll och ingen baby har visat sig än :)
 

15 maj och jag håller på att frysa ihjäl!!!!

Finns det inget som helst vett och reson längre, varken i regeringen eller klimatet? Okej, så var urladdningen över :) Allt är väl ganska okej här, förutom att hela kroppen är ur led och bråkar rejält och att psyket då råkar ur balans. Bortsett från allt dåligt väder, all fruktansvärd dålig politik, allt otäckt som händer både här i Sverige och överallt, ja, då är allt okej! Nej, jag skojar bara lite. Våren är ju här (trots kylan) alla gröna nyanser tar andan ur mig-det är så otroligt vackert att man nästan bara vill lägga sig ned i det smaragdgröna färska gräset, se upp mot de sirliga ljusgröna björkkronorna och så bara dö!!! Men så kan man ju inte göra, speciellt inte om man är jag. Min första tanke då är ju: hjälp, det kan ju komma huggormar!! Nästa tanke blir: bara inte åskan börjar gå. Nej, sådana som jag får nog f..n leva tills vi dör av krämpor och annat elände. 
Helgen har varit superbra-alltså lördag-söndag. Innan dess var det ju inte leva livet precis med krämporna. Men i vacker miljö, väldigt trevligt sällskap, mysig samvaro, framtidsplanering, omvärldsorientering (Stigtomta m m) så levde man ju upp och fick tillbaka livslusten. Dessutom hade vi ju dagen före träffat och kramat Rasmus och hans mamma, så jag känner mig ändå  nöjd.
Måndag, inget bra, tisdag helt okej, onsdag halvbra ända till i kväll då vi har haft Yvonne och samtalsnivån konstant hög: politik, tv, musik, film, böcker, barnuppfostran, klimat, mat, djurhållning, värdegrunder bla bla bla! Men himla kul är det :)
 
Dagen idag har jag ju tillbringat en del av på kss. Hos min favo-läkare hjärtspecialisten. Nej, jag skojar inte, han är faktiskt bra och framförallt rak och ärlig. De har gjort vad de kan för mig, nu är det jag själv som måste orka vidare med hjälp av träning och lungmedicin, självklart också återkommande hjärtkontroller eftersom hjärta och lungor servar varandra och därmed också är beroende av varandra. Jag är INTE dödsjuk. Det finns många fler mediciner att ta till och som sista utväg en ny operation :) Det sista tyckte jag var riktigt kul :((. Sedan är det ju också så att en kropp inte bara består av hjärta och lungor även om de är mycket centrala i själva livsuppehållandet. Rygg, höfter och knän och sådant där användbart men inte absolut nödvändigt, ja, so what? Det får väl värka och j....s då. Jag får försöka uppmobilisera styrka.
Jag har min allra käraste vän och älskad make, jag har alla mina älskade barn, mina älskade barnbarn (snart ett älskat barnbarnsbarn :)) jag har älskade och trofasta vänner, jag kan leva på någorlunda ren mat, jag kan odla älsklingsgrönsakerna själv, jag kan fortfarande ta aktiva val, jag läser mycket bra, jag lyssnar mycket och bra både på böcker och musik. Till det kommer en hel del bra på tv och så mina kära bestyr med vävstolar, mattrasor, virknålar, garner, färger, träsnideri m m. Jag känner att allt det här är väldigt mycket och istället för att längta efter friskhet, rörlighet, icke-yrsel, icke -ont m m, så ska jag i fortsättningen fokusera på få några BRA år.
 
 
oengagerad pappa, fokuserad dotter!
 
 
Dotterns stolthet :)
Och mammans och ungens favoritfrukt.
Både Stefan, Kenneth och Carola har undvikit att fastna på kort :(, nej jag skojar igen-glömde ta fram kameran för jag hade så trevligt mitt i big-debatten :) Det är otroligt kul och utvecklande att umgås med folk som gillar att prata och diskutera <3. Tack för en jättemysig helg. Tack för att ni alla finns, tack för att det är bara mitten på maj och vi har en hel massa roligheter: få barnbarnsbarn, få mysiga karlsson-släkten hit, tätt följd av mysiga larsson-släkten :)
Nu är det bedtime! Godnatt, sov gott :)
 
 

Gänget med svänget OCH vänskap

Yes, yes, yes!!!!! Jag lyckades sno bilden som jag tycker är så bra! Susanna, precis om jag föreställt mig, Mankan musikartist, som jag tänkt mig, Stefan jättegullig, inte helt n...r, men mysig och rolig. Kul att ses, kul att höras, glad över min dotter och hennes sambo, och deras roliga, begåvade vänner!!!!!
För övrigt har allt varit bra,bra, bra! Kort stund men förväntningar på längre stunder. Vi har hört er musik, vi hoppas på mer musikflöde i Kisäng :)
God natt, sov gott! Var lyckliga, vi har haft det roligt, mysigt och bra, vi kommer snart igen <3
Återkommer i morgon med mer bilder :)
 

Kristi Himmelfärdsdagen 2013.

Så mycket har hänt, men inget som det går att skriva om <3
 

Tack snälla Robin, vi lånar dom gärna!!!

Jag förutsätter att vi snart åker upp till Arbrå av naturliga skäl :) Vi får pendla mellan Oskarshamn, Visby, Arbrå och Nyköping, bara vi får hem husvagnen.
Pratade med Josse för en stund sedan, hon mådde bra och jag behöver inte oroa mig. 
Nu är det frukostdags, därefter växthusdags.

Läser just nu ........

Stieg Larssons triologi om Lisbeth Salander, för tredje gången tror jag. Har tyvärr inte sett filmerna än, :(   men det kanske är tur för jag blir aningen bitch varje gång jag läser om den behandling hon fick utstå. Josse! Hoppas att allt går jättebra, var rädd om dig <3.
Björkarna har slagit ut i dag :)
 
 

En helt underbar måndag i maj och sol, faktiskt också varmt.

Självklart är det pelargonerna som får den mesta tiden. Inte för att de är många kvar efter vinterns stor sjukdomsangrepp, men de som är kvar får ju extra god omvårdnad :) Några till har fått flytta till altanen och ser ut att stortrivas. Käre maken har lagat väghål, den här vintern har varit extrem mot vår väg. Efter det så har han kluvit vet, sådant måste också göras. Jag har mestadels fortsatt med trapporna samt altanen. Någon husvagnsresa blir det dock inte eftersom de lister som skulle bytas inte fanns på lager :( Så vi får hitta på något annat roligt, cyklar kanske :)
Så har vi gjort snabbvisit för att hälsa på lilla söta hunden Minna och hennes husse och matte. Så slängde vi ett par ord med makarna Loodhs, de hade cyklat ut till oss :( Ibland går livet sina omvägar <3
Ha en bra kväll!

Jonas Sjöstedt!

Så himla bra ikväll så det förhöjer hela tv-debatten. Gustav Fridolin är inte långt efter :) Stefan Lövén är bra, som vanligt bra, men lite nervös och det tar ned betyget lite. Men de röd-gröna är i toppklass helt klart. Statsministern är ju helt utbränd, eller ointresserad, eller likgiltig, eller eller eller. Skit samma, hans budskap är ju ändå välprövat och helt klart FEL!

Idag är solen tillbaka, skönt!!

Och vi pysslar med vårstädning både på altan och i trädgården. Det är knappt man vågar tro på att det äntligen ska bli sommar :). 
Så glömde jag ju berätta om fredagens roliga äventyr tillsammans med söta systeryster. Vi drog på Loppisturne, den här gången blev det Götene och Lugnås. Jag hittade en jacka som såg helt oanvänd ut och var i mycket bra kvalitet. Enda felet var färgen, svart med röd dekor-inte riktigt min smak. Så jag frågade kära systeryster och hon tittade på den och sa : "Marin och röd/vitt är väl jättesnyggt" och så tittade hon lite frågande på mig. Himmel så korkad man kan bli, den ÄR ju marin-röd-vit och så pass snygg att jag köpte den. Hittade också ett sött litet Skansenkrus samt två fina spetsar. Allt detta i Götene, ingenting i Lugnås. Käre maken hittade ett vitrinskåp till sina cd-skivor och trodde att det skulle räcka till :)
 
 
 
Siwans murgrönehörn.
 
 
Första hängpelargonen ute! Jenna! Jag har en likadan till dig + några andra.
 
 
Min favoritmurgröna <3
 
Och så till sist: min favoritekorre :)
 
 

Lördag utan sol dock!

Jag har väl inte varit på topp precis idag, men käre maken har fått desto mer gjort. Lagat gräsklipparen (i grevens tid) kört en massa skrot till tippen, satt upp en hylla på lilltoan (för mina älskade inredningstidningar) m m. Han är duktig han :)
Jag hade ju gärna velat vara både i Nyköping, Oskarshamn, Visby och Koldemo idag! Men tyvärr, man kan inte klona sig och det är väl en j...a tur när det gäller mig :) EN sån som jag räcker gott och väl åt mänskligheten. 
Har i alla fall kört en racer i växthuset, kollat "sjuklingarna" och fått begrava två :( Men för övrigt så är allt bra och jag har faktiskt satt ut fyra pelargoner på altanen-långt långt före tillåten tid! För att kolla helt enkelt, huruvida växterna klarar tidig vår, hård nattkyla m m. 
Det är maj-underbara maj! Som givit mig så mycket, en god vän, en pappa, en älskad dotter, en älskad dotterdotter och en älskad dotterson. Och det blir i maj som jag kommer att få mitt första barnbarnsbarn!!!! Såklart det kommer att gå bra, så klart det blir en toppenfin liten tjej - vad annat kan bli av så fina föräldrar? och farföräldrar? och farmorsföräldrar??? En sak är säker, om det blir en liten kille så är det en toppenkille!
En sorgsen och vemodig tanke blir till den du skulle ha varit, mitt fjärde barn, min andra son: Markus Daniel. Som dog en timme före förlossningen och därmed lärde mig vad sorg var. Och vad som är något värt här i livet. Många många gånger skrek mitt innersta: varför? Vad finns för mening med att ett litet efterlängtat barn dör? Nu, 32 år senare, förstår jag ju att meningen var att lära oss sätta värde på sådant som ej kan köpas för pengar: frisk luft, kärlek, att få barn, att få leva i lugn och ro i ett bra samhälle, att kunna gå ut i en helt underbar natur, att få leva i en underbar miljö och så mycket mera som man inte tänker på varje dag men som ändå är livsviktigt.
Årets första pelargon! Tamtataraj!
 
Och så en älskad kisse som "egentligen inte skulle ha varit älskad" för han stämmer liksom inte med kattnormen. Han kanske har: fel hudfärg, fel religion, fel kön, fel intelligens, han kanske ÄR helt fel? Men jag lovar: han är älskad och underbar :)
 
 
Och vad är då det här för något; djur eller?
Jag ska då presentera: det är en Ruthblomma. För två år sedan fick jag några blomskott av en människa som jag tyckte mycket om. Några månader senare var hon död, Ruth, som jag fick skotten av. En del av henne har gått vidare i den högt älskade Rasmus, det barnbarn vi fick dela den tid hon levde.
 
 Min absoluta favoritbild på honom :)
 
 
 
 

Ännu en strålande vacker dag

och idag känns allt mycket bättre. Karin ringde om mina prover i morse och alla är bra utom sänkan. Den är inte hög, men det finns skäl att tro att jag fortfarande har någon form av infektion i lungorna. Jag är i alla fall jätteglad att det inte är njurarna. Remiss till Lungmedicin går idag, sedan blir det att vänta :(

Världens absolut finaste väder!

Och jag vill vara väldigt glad och lycklig, som man egentligen ska vara när solen skiner och man har fått ett jättefint skafferi! Och dessutom går i väntans dagar: på sitt första barnbarnsbarn och inte BARA det utan det är våran fina fina Robin som väntar på sin första ättelägg! I den här flickfamiljen så är allting stort, glatt och välkommet. Men när det händer något med våra få, och älskade pojkar, då är vi som hönor: Kacklar, kacklar och är förtjusta.
Nåväl! Mitt i all sol och väntan så är jag väldigt, väldigt ledsen. Jag vill absolut inte skriva det här (för då blir det ju sant) men jag mår inte bra. Det hjälpte inte med hjärtoperation, det hjälper inte med mediciner. Något är fel och man letar febrilt. Jag är naturligtvis inte döende, men det är så ini.......j........a tråkigt! Jag kan liksom inte göra allt det jag vill. Snälla, snälla! Så klart meddelar jag mig i morgon när min kära läkare ringt.

1 maj 2013.

Underbart väder, förhoppningsfull framtid, många är ute och demonstrerar. Tyvärr inte jag, trots medicin så är jag inte bra. Valborgsmässoafton firade vi i alla fall med glam och galej. Våran vackra 16-åring fick mjukmat till sin stora glädje sedan har hon legat ute i solen och njutit. (Inte igår, men idag)
Varmt grattis till de 16, Valborg, hurra, hurra, hurra, hurra!
 
Snälla Majlis körde mig till vc på läkarbesök igår och dessutom hade hon bakat världens godaste hårda bröd till mig. Vänner är verkligen hårdvaluta. En varm och skön fika på deras vackra altan ingick i snäll-paketet :)
 
På kvällen firade vi Valborg med en ny liten medlem i gängkretsen :)
 
 
Minnie Magnusson, 6 år och grymt söt :)
Givetvis hade vi också en rolig kväll som vanligt-käre maken hade gjort underbart god kycklingfilé med kantareller och parmesanost. Eftersom vi också firade in vårt skafferi så fick vi lite skafferipresenter :) Tack så jättemycket! (Kommer senare på kort)
Nu är det trädgårdsdax!
 
 

RSS 2.0