En helg som går till historien :)

Började fredagmorgon med husvagn till Vadstena - där vi sammanstrålade med två härliga människor. Föräldrar till vår käre Stefan :) Så tillbringade vi ett dygn tillsammans, i åska och regn, nästan utan mat, men med gemytligt prat och problemlösning. Det sista där var ju problemet mat som vi löste med att handla spareribs, potatissallad och lite smågott. Grillade sedan utanför husbilen och det smakade jättebra! Då hade vi letat matställe i Vadsten faktiskt ett par timmar utan att hitta något bra till vettigt pris. Det var problemlösningen. Det gemytliga pratet rörde sig hela tiden ganska vitt och brett, ibland samhälle, ibland barn, ibland barndom och/eller sjukdomar. Mysigt var det och vi gör gärna om det :)
 
 
Det råkade vara Knyppeldagen i Vadstena :). Överallt satt det skickliga damer och knypplade.
 
 
 
Sedan såg det ut så här .......
 
 
och vi retirerade hem till grillen (käre makens nya lilla fina) och intog där middag.
 
I går lördag, hade vi många kära besök; dels sonen och sonsonen, dels min speciella tjej med fästman och två fyrbenta som vi fick låna över natt, dels kom den kära yngsta hem för att påbörja en efterlängtad semester.
Och idag har vi haft ännu fler kära besök; dels sonen och sonsonen, min speciella med fästman, yngsta dottern och förhoppningsvis kära svärsonen samt hela den superfina familjen Sivenbring från Göteborg. Verkligen roligt tyckte vi alla och ser fram emot fler besök.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0