En underbar sommarkväll tillända :)

Meningen var att vi skulle spela kubb efter maten. Men så var mina harklöver (som hade självsått sig härhemma) färdiga för att kultivera så Yvonne och jag blev sittande på altanen och byggde små buketter. Käre maken vattnade, sen vattnade han och så till sist vattnade han! Vi har haft 0,5 mm regn på hur många veckor som helst! Allt vissnar, skogen slokar och gräsmattan är numera helt gul. Solen bara skiner och skiner så egentligen är jag ju glad för det även om mitt sunda förnuft säger mig att det vore bra med lite regn :)
Så gjorde jag en krans
 
 
helt underbara rosa-beiga-gröna toner. Tyvärr är min kamera man långledig - men jag har kransen kvar som bevis!
Hur som blev det inget kubb, kransen tog alltför lång tid och efter maten ville käre maken se på Allsång, vilket vi också gjorde. Därefter ville Yvonne se Morden i Midsomer vilket vi då gjorde. Om vi gör så här att jag avger ingen som helst recension så har jag varken sagt bu eller bä.
Däremot kan jag till min stora sorg tala om att jag ännu en gång blivit fästingbiten och har nu en mycket klar, distinkt och kliande borreliaring. Men tokar har tur så jag har läkartid i morgon bitti för öroninflammation!
 
 
Alltså det är INTE en bröstvårta :( Det är förmodlingen ett fästinghuvud och en borreliaring :(
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0