Nu är det time!

Jag har älskat den här bloggen sedan 2009 men den har också medfört mycken sorg. Nu lägger jag dock ned, orkar helt enkelt inte mer. Ha det så bra ni som föjt mig hoppas att livet medför en massa gott för er.

Nu är han presenterad för omvärlden av sina föräldrar .......

och då får också jag önska honom välkommen till livet och världen, lilla Neo <3 Du har sådan tur som är född i en familj som välkomnar dig med kärlek och omvårdnad. Jag hoppas du får ha det så mestadels resten av ditt liv.
 
Här han den lille mannen, 3045 gr och 48 cm lång. Bara kärlek hela ungen <3
En annan lite unik sak: han är vårt tredje söndagsbarn i familjen bara under 2015 :) 
 
Lite andra nyheter också. Vi mår lite bättre, har börjat träna igen och planerat lite aktiviteter, bl a en resa till Arbrå någonstans i sommar :)
Så ska vi på bussresa till Orust en dag i maj och gå på en unik blomsterutställning. Den 13 juni far vi på spa till Mössebergs kurort tillsammans med bästa vännerna, som för övrigt också ska med till Arbrå.
 
På måndag ska vi fira Rasmus 13-årsdag här hemma med den traditionella fläskfilegrytan, så som vi firade när Annelie och Micke bodde kvar här :) Det blir en glad dag, Maja och Henrietta kommer också hit <3.
 
Så har jag skypat i telefonen nyss (vet att det heter något annat men har glömt det) med den här lilla damen och hennes föräldrar. Vi har pratat om Neo så klart <3
 
Med så här många att älska varje minut blir man väldigt trött så: God natt och sov gott

Jag skrev något nyss

i ren skär glädje och kärlek, men insåg efter 10 minuter att det inte var jag som skulle skriva/delge detta underbara -- så då tog jag bort det och återkommer när det är min tur :)
 

Ymseborg, blåsippor och ny 1-phone.

 Tack älskade dotter för att jag fick en I-phone <3 . Tack älskade döttrar  för så mycket underbara barn<3 Självklart tackar jag Joy i första hand för Millie och därefter för I-Phonen >3
 

Efter en helt underbar påskafton

med många nära och kära önskar jag en god fortsättning på Glada påsken till er alla. Och hoppas på att mina kära i Hälsingland mår bättre och inte föder barn förrän influensan stuckit åt fanders :) Hoppas också att Linus, Suz och Kenneth vilat sig lite från målarburkarna och ätit ett och annat ägg.
 

Jag måste bara få säga.....

vilken otroligt söt liten påskkärring jag just publicerat :)
 

Långfredag 2015....

Vi har nyss tackat Ove o Astrid som firat långfredag här med oss, en mycket mysig dag och massor av lärdom vad gäller data, apple mm.
Så gratulerar vi yngsta bonusdottern Rebecca som fyller 29 år idag! Hipp hipp Hurra! Ha en bra dag Rebecca <3
 
Nu väntar vi på yngsta dottern med man och yngsta barnbarn, de har just ammat färdigt på ica-parkeringen i Nyköping och påbörjat färd mot Töreboda!!!!! Som väntar verkligen på Millies första besök hos mormor och morfar och första träff med kusin Maja (som också besöker farmor och farfar för första gången!) och kusin Rasmus och kusin Josefine och kanske några flera :)
 
Jag önskar Glad påsk till er alla, nära och kära och alla övriga :)
 
 
 

tårar.....

rinner framför tv:n ---- jojomen, absolut inget ovanligt. För det mesta av glädje men ikväll av ren och skär sorg. Det brukar vara käre maken som vill se När livet vänder. Även om jag tycker om programmet som sådant ofta har mycket att ge så blir det ofta: "visst, vad var det jag sa?" Inte så precis, men något liknande. Men ikväll berörde det många av mina rädslor: mina käras död, bilolyckor, eld, alkohol och att överleva!
som jag gråtit, så rädd som jag alltid är för att mista-förlora dem man älskar mest har verkligen tydliggjort sig för mig ikväll. Det är nog bra, det gör nog att man är mera förberedd på att mycket kan hända. 
Just nu är jag verkligen berörd av någon som jag älskar. Inte illa berörd, men mycket mycket orolig. Samtidigt så känner jag att vi i alla fall har starka band och tillsammans kan klara av nästan vad som helst.
Idag är det den första april. En dag som betyder särskilt mycket för mig och den står för våren och framtiden vad väderkartan än säger  :)
Just nu är det ialla fall en mycket stor glädje för mig att så många kommer hem till påsk :) Och jag vill gratta våran egen Millie som idag fyller TVÅ månader :)

RSS 2.0