En liten dröm.

 
Något i den här stilen, svartvit canvas dock, ingen ram bara bakgrund. Bilderna som skulle vara med är dessa:
 
     kanske + en bild på Millie när hon är lite större. Så ungefär likadant på nästa foto men där har jag bara ett ännu på Maja som blir fint i sådan här tappning. Jag får fjäska för Majas duktiga storasyster och tigga fler kort :)
Tack!
 

Upp till lite gnäll igen ........

Nej, jag ska försöka låta bli. Det är dag 12 idag, elva dygns skräck, smärta, förnedring och hjälplöshet. Och nu idag kan jag andas själv för första gången på elva dygn. Jag kan t o m känna ett förnyat hopp ..... livet kanske återkommer?
Värsta har ju nätterna varit hela tiden, men förmiddagarna har inte heller gått av för hackor med strid på kniven för att kunna andas istället för att bara hosta. Men inatt har jag sovit, nu på morgonen går det bra att andas igen. 
Joy har bombarderat mig med så härliga bilder så jag tror de blev en livsinjektion:
 
 
Tala om ren och skär glädje och kärlek!
 
 
Lilla Thilo som är så kär i Millies pappa, här får han en liten avbild att krama :)
 
 
 

Orkar i alla fall säga hej!

Längtar efter alla.
 
 
 
En fot syns i alla fall hihi!
 
 
 

Jag har en hemsk natt.......

kan inte andas och bestämde mig att ringa och få en ambulansbedömning. Öppnade datorn och möttes av den här bilden.......
 
 
Det var som att få en trygg smekning och jag kan nu mycket lugnare invänta sjukhjälpen.
 

God morgon världen!

Jag reser mig igen :), men jag kan säga att det är på otroligt svaga ben. Vaknade halv tre och fick jobba hårt med att få igång lungorna - inte alls roligt. Men klockan halv sex började jag i alla fall att försöka duscha bort 9 dygns febersvett och nära nog en hel ämnesomsättningskrasch. Mina minnen från tisdag förra veckan och fram till måndag den här veckan är mycket havererade, minnesbilder som jag inte riktigt kan minnas, ansikten som jag inte minns, suddigt, tidslöst, konturlöst och hemskt. Jag vill på det allra allvarligaste varna er för den här influensan, jag skulle hellre göra en ny klaffoperation än få göra om den här veckan.
 
Men nu börjar det i alla fall vända och jag börjar med att få ge Henrietta en stor Grattiskram som hon sedan som ringar på vattnet skickar vidare till min kära Götenefamilj och firar en jättefin födelsedag därefter. Vi kan av naturliga skäl inte komma, men vi kommer när vi kan.
En morgonpuss till Millie och Maja unnar jag mig, ett grattis till lilla nyfödda Emilia Limnells lyckliga föräldrar och övriga i familjen. 
Det finns mycket att glädjas åt ...........

Nu gör vi ett försök igen.........

Idag har jag i alla fall sluppit åka till Närhälsan för att inhalera, har klarat att andas själv hela dagen (nästan i alla fall, jag får ju köra hårt med mina egna små andningsdosor) och så med mentalt stöd av familjen. Jag orkar inte stå på benen men kan sitta vid datorn korta stunder och är då väldigt hjälpt av att se de här:
 
 
 
 
 
 
 
Och att jag slutar visa nu beror bara på att jag är så trött, jag har annars lika många finingar kvar att visa <3
 
 
 

Förlåt!

Orkar inte skriva ikväll - skall försöka fimpa A-viruset först.

Bilder före berättelse.

 
Här börjar vi med det sötaste lilla Signe lilltroll <3
Jag fortsätter efter middagen.

Skulle gärna skriva men orkar inte riktigt uttrycka mig just nu.

 

Nej, det har verkligen inte varit roligt.

Jag trodde inte att man kunde bli SÅ sjuk, från 0-100 på 10 minuter ? Jag trodde att jag skulle brinna upp! Och jag har inte kunnat ligga ned och sova, har setat i fåtöljen, hostat och vaknat en gång i timmen. Men nu känns det som det är på tillbakagång även om jag är som en nyfödd kalv på benen.
 
Men det händer ändå så roliga saker. Käre sonen ringde nyss och berättade med glädje i rösten att han hade skojat med Maja igår, hissat med ögonbryn och satt ögonen i kors och då hade den här lilla sötnosen börjat skratta. Alltså skratta högt ! Sonen var väldigt glad och det förstår jag <3
 
Här är det ju skratt på gång det syns ju :)
 

Idag står tiden still......

Jag fick en dunderinfluensa i går, blixtsnabb, skyhög feber, jätteont i lungorna när jag försöker andas, kräkningar och en hemsk hosta. Nu måste jag i säng, orkar bara vara uppe pyttesmå stunder.

Söndag förmiddag efter mysfrukost :)

I går hade vi en genuint trevlig kväll med bästa vännerna så klart. Vi firade Lilians födelsedag tillsammans med alla hennes genomtrevliga syskon med familjer. Åt gott, pratade mycket och skrattade ännu mer. Det är verkligen en ynnest att ha goda vänner. Tyvärr var jag så inne i allt roligt prat så jag glömde att fota lite........
 
 
De här två finingarna var i alla fall med :) och hade sin lilla gullunge med sig också.
 
 
Självklart var ju de här två snyggingarna också med :)
Tack för ännu en mycket trevlig kväll kära vänner.
 
Väl hemkommen kunde jag ju inte låta bli nätet så klart. Det kunde ju ha kommit fler bilder på lite nära och kära. Vilket det också hade gjort :) + världens gulligaste sms från en av de goaste töser vi någonsin träffat. Självklart hennes familj med <3
 
Så var det ju det här också: Millie och hennes converse. Självklart har Maja med likadana men jag har tyvärr inte något kort på det.
 
 
Och här har vi verkligen Stefans dotter - dock lite argare än pappa brukar vara :)
 
 
Så slutar jag med en trött liten sötnöt: Maja Tingeling <3
 
 
 
 
 
 
 

Tråk-tråkig torsdag!

Med +1 gr, regn, smutsig snö och blankis. Käre maken slog omkull sig ute på gården idag så han tappade glasögon och slog i både bröstkorg och bägge händerna. Jag vet att det inte är någon idé att klaga på väder och vind men jag avskyr verkligen isen och allt kladd som är den här årstiden.
Vi vågar inte ens ha loppisen öppen bara för att det är så isigt.
Men det positiva är ju ändå allt roligt som hänt och roligt som kommer att hända. Förutom väntade babysar så ska vi på två födelsedagsfester redan nu till helgen. Bästa vännen Lilian på lördag och svåger Kent på söndag. Då får vi också träffa baby Joar för första gången :)
 
Grattis på 33-årsdagen som var i måndags!
 
 
Och här är svåger Kent. Jag minns inte exakt när det var, någon gång förra året i alla fall. Honom grattar vi på söndag för det är då han fyller.
Ikväll är det tv. Först Antikrundan och därefter gråtstunden med Rakt in i hjärtat.
 
Dagens Milliebild får bli från hennes första promenad <3
 
 
 
 
 

Dubbelmys :)

Pratat med Joy idag och de har bestämt att inte vara lika bestämda mot foton på fb och blogg. Glad blev jag ! Och på fb hittade jag den här fina bilden idag:
 
 
Två som vilar efter jobbet!
 
 
En söt liten björn :)
 
 
 

Två trötta men glada resenärer......

har rest 44 mil för att få träffa vår älskade Etta med kär man, våran älskade pyttisfemma med kär man och nyfödd liten dotter <3!!! En underbar dag med andra ord.
Nu är det ju internetförbud på vissa små människor och därför kan jag inte visa kort på varken Kenneth eller Suz eller de nyblivna föräldrarna, inte ens på gamla morfar och mormor :) För alla har en liten babyflicka i famnen när kameran går!
 
En enda liten fot kan man väl i alla fall få visa :) ?
 
 
En liten skymt av Ettan från vår härliga båtresa i somras
 
 
och en trött Kenneth :) 
Han var lite trött i dag med, jobbigt att gå med foten i gips - men han fixade Millies mage väldigt bra!
Nu är det verkligen sovdags, god natt och sov gott allihop!
 
 
 
 
 

Jag fick en bild på mailen alldeles nyss.......

och dessutom löfte av mamman att få visa den i bloggen <3
 
 
Nu var jag så ivrig så det råkade komma två foton, men jag tycker inte alls att det gör något :)
 
 
 

Ja, Robin....

det vore underbart. 
Har trots allt sett på Rakt in i hjärtat och gråter så jag tror hjärtat brister-  Hur i hela världen orkar de med? Barnen och även föräldrarna? Varför tittar jag på det här?

Jag måste bara testa om jag

verkligen klarar fotomonteringen nu?
 
 
Yes!!!!!!
Jag sökte bara på Signe och fick upp alla bilder som jag har hunnit tagga idag :) Valde så denna härliga bild av min älskade Robin med finaste Signe på hennes dopdag hösten 2013.
Så klart, jag hade liksom också en liten avsikt med den här bilden. Ville bara påminna om klänningen och att den inte är så stor. Den första sötetösen som döptes i den heter Jenny och just Jenny vill jag påminna om att det finns blått sidenband också, gult och vitt med för den delen. Man kan också använda dopklänning vid en namngivningsceremoni eller välsignelseceremoni, jag har kollat :).
 

Man kan bli väldigt glad.....

för en småsak :) Och det har jag blivit idag!. I alla dessa år (i alla fall tre år) sedan jag köpte den dator jag har idag så har jag fått slita med fotomonteringen. Jag har liksom inte klarat att lösa varken att lägga in kort jag själv tagit eller de som jag kunnat ladda ned. Med mycket om och men lärde jag mig hjälpligt att lägga in men nedladdningen kunde jag strunta i för jag hittade aldrig korten mer :(
Men idag råkade jag trycka på en knapp jag aldrig brytt mig om för den ser ut som ett batteri. Och se! Där fanns alla nedladdade kort - från facebook och från min mail. Och glädjen är stor ...........
 
Jag får inte visa båda mina mycket söta töser, men jag får visa Maja och se hur hon har växt. Tack käre son och sonhustru för bilden.
Familjen Millie har kommit hem från BB igår, de bor f n hos bästaste vännerna till dess deras hus är färdigt. Och de är friska alla tre och lyckliga....... så klart.
 
Bianca är nyopererad, hon fick en stor fettknöl borttagen och allt gick bra. Hon fortsätter dock med sina stölder så hon och jag är inte helt kompatibla :)
 

Fortfarande tisdagen den 3 februari 2015

Jag har skrivit färdigt årets krönika och skickat den till tryckeriet.
Jag har pratat med Joy och grattat henne - blev glad och lättad för idag var det den riktiga Joy igen - och i famnen hade hon en liten smackande och nöjd Millie <3
Jag har pratat med Robin och fått nästa älskade nyhet.
Jag har pratat med Josse och fått goda nyheter och goda skratt.
Alltså jag tror faktiskt att jag är världens lyckligaste människa..........

En jättegrattiskram

till våran pyttis som fyller 29 år idag och firar födelsedagen tillsammans med sin dotter och hennes pappa :)
 
Så ringde Robin <3 och berättade att det kommer en liten baby runt midsommar !!!!!!! Det känns verkligen overkligt roligt!

Snö.

Pratade länge med min älskade tvåa i går kväll, skönt och fint. Vi har alltid varit stridbara men i olika fas :( Nu är vi i samma fas och det är helt, totalt underbart!!!
Jag kan väl i alla fall nu, så här ett helt dygn efter och när hon haft sin chans att meddela det bästa som hänt henne!.....
Joy har fött en liten dotter. En helt perfekt liten flicka (hjälp vad vi är bortskämda i den här familjen!!!) Och självklart är vi så glada .... för att allt gått bra .... för att vi fått ännu en att älska och vårda ömt ..... för att Joy fått bli mamma, något som jag själv tycker är det största i livet!
 
 
 
Där fixade datorn ett bildcollage som jag aldrig kunnat själv :)
Joy och Stefan. Helt ok idag :) och alltid <3
Joy på en liten häst! Inget vanligt, men gulligt och med en kär hälsning till Annelie, Jenny och Nellie!
 

Söndagen den 1 februari 2015

 
 
 En underbar dag även om det snöar för fullt. 
 
 
Två älskade godingar <3

RSS 2.0